06 Юли 2015, 12:33
Ужас! Не мога да изпитвам дори завист към тези..
06 Юли 2015, 13:57
Големия майсторлък е да имаш грим, който да подчертава красивите неща, но да не се забелязва.
Като всяко нещо, когато се изгуби мярката става смешно.
06 Юли 2015, 14:42
Gorica23 написа:Големия майсторлък е да имаш грим, който да подчертава красивите неща, но да не се забелязва.
Като всяко нещо, когато се изгуби мярката става смешно.
Да, в стремежа си да подчертаят максимално добре тези черти, то става страшно, но с по-светлия грим сякаш не е такъв проблем, работата в там да е по малко и на едно място, дали ще са очите или устните, но не и двете
06 Юли 2015, 15:13
В естествения грим и естествената визия може да има много по-голямо количество грим, пудра фон дьо тен и какво ли още не.
12 Юли 2015, 09:18
Не ми харесват много гримирани жени, постоянно гледам една колежка идва с толкова пудра и грим, че лицето й е на пластове! Вярно от далеч не си личи, но отблизо е ужасно, как може ежедневно да е това, после с шпатула ли си сваля грима?
13 Юли 2015, 14:29
Мисля, че се получават гафове с грима защото повечето забравят, че има дневен и нощен грим, като нощния зависи къде отиваш, различен е за дискотека или театър примерно.
13 Юли 2015, 16:00
Gorica23 написа:Мисля, че се получават гафове с грима защото повечето забравят, че има дневен и нощен грим, като нощния зависи къде отиваш, различен е за дискотека или театър примерно.
Права си, но някои в старанието си да прикриват проблемна кожа и белези стават ужасни
13 Юли 2015, 16:08
В много случаи, колкото повече се маже по лицето, толкова по-зле става!
14 Юли 2015, 10:33
Anka написа:В много случаи, колкото повече се маже по лицето, толкова по-зле става!
Да, определено, то направо си е гаранция за влошаване състоянието на кожата, затова и не ми пука какви недостатъци имам, освен ако не отивам на някакво особено събитие, не си слагам разни ФДТ и подобни!
14 Юли 2015, 11:02
Много зависи каква е козметиката, ако е качествена не пречи да се използва и ежедневно. Сега през бременността кожата ми е станала на решето, не мога да тръгна като тийнейджърка, трябва да си слагам постоянно пудра и фон дьо тен, избрала съм скъпи продукти и не миля, че си създавам проблеми!