05 Дек 2013, 15:48
05 Дек 2013, 16:03
06 Дек 2013, 13:19
09 Дек 2013, 22:08
10 Дек 2013, 17:06
mari1955 написа:Уважаеми домакини!С огромно съжаление трябва да Ви кажа,че нито една от рецептите,които сте споделили не е рецепта за лазаня!Явно това е някаква побългарена лазаня.И за да бъда по-ясна,искам да Ви кажа,че лазаня се приготвя с моцарела-два вида,суджук,доматено пюре и специалните си кори за лазаня,които се варят около 10 мин. и след това се лагат върху хартия,за да се изцеди водата им.Приготвянето на истинската лазаня изисква около час и половина работа и 45 мин.печене на фурна 180гр.Никакъв сос "Бешамел",никакви зеленчуци!
11 Фев 2015, 14:46
11 Фев 2015, 15:48
20 Апр 2015, 14:18
20 Апр 2015, 14:50
20 Апр 2015, 15:33