Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
06 Дек 2013, 15:40
Искам да се похваля, съвсем скоро си взех книжката и съм все още млад шофьор, та имам някой и друг въпрос. Докато ходих на курсовете, не съм си позволявала да обувам токчета.
Не зная дали има някакъв закон или наредба, отнасящ се до шофирането с високи токчета. Имам си вече и кола и възможност да си пътувам, но не искам заради това удоволствие да развалям другото – носенето на високите токчета!
Кажете ми дами, с какво си карате колата, маратонки или токчета? В единият вариант - колата ли е мястото ви за преобуване, а в другия - лесно ли се шофира с токчета?
06 Дек 2013, 15:46
Добре е да внимаваш, не шофирай с тънък ток. Добре е да е стабилен - по-дебел. Не се притеснявай и с платформа, също можеш да си шофира, без проблем

Безаварийно!!!
24 Ное 2014, 16:52
Е не е удобно и безопасно, не че законът ще ти го забрани, по-хубаво е да имаш по-голяма стабилност, защото в противен случай може да ти се изплъзне крака от педала и да катастрофираш, заради модерното облекло.
18 Юни 2015, 11:05
Lollipop написа:Е не е удобно и безопасно, не че законът ще ти го забрани, по-хубаво е да имаш по-голяма стабилност, защото в противен случай може да ти се изплъзне крака от педала и да катастрофираш, заради модерното облекло.
Мисля, че и вече е забранено, особено с наистина високи обувки с тънък ток
18 Юни 2015, 11:43
Не е забранено, аз карам винаги с токчета, а и така ходя постоянно
18 Юни 2015, 12:55
Мен би ме било страх, някак няма да се чувствам, сигурна в себе си и го намирам за почти същото, все едно караш по джапанки или бос
18 Юни 2015, 12:57
exotic написа:Мен би ме било страх, някак няма да се чувствам, сигурна в себе си и го намирам за почти същото, все едно караш по джапанки или бос

Бос се кара най-удобно, когато съм по джапанки винаги карам боса, затова и си избирам много ниски и тънки обувки, идеално е да се кара на бос крак.
18 Юни 2015, 14:23
На мен боси краката ми се схващат
19 Юни 2015, 15:38
svetlozara написа:exotic написа:Мен би ме било страх, някак няма да се чувствам, сигурна в себе си и го намирам за почти същото, все едно караш по джапанки или бос

Бос се кара най-удобно, когато съм по джапанки винаги карам боса, затова и си избирам много ниски и тънки обувки, идеално е да се кара на бос крак.
Добре, вие луди ли сте, заради вашето "удобство" застрашавате другите участници в движението