Pipilota написа:Всякакви вкусотийки сте изредили в тази тема! Страхотни сте просто, браво! :) Много бих искала някой да ми сготви всичко това и аз да си го хапна,хаха
Разбира се, иа з бих се включила в дегустацията.

Pipilota написа:Всякакви вкусотийки сте изредили в тази тема! Страхотни сте просто, браво! :) Много бих искала някой да ми сготви всичко това и аз да си го хапна,хаха
Ваня Стойчева написа:Разбира се, иа з бих се включила в дегустацията.Нещо, което напоследък хапваме често у дома са зеленчуковите кюфтенца, също са подходящи за парти, ако се направят още по-дребни, могат да бъдат много интересни. С киноа, морков, червен картоф и лук съм правила, много успешни.
eleonorastefanova написа:Мислите ли, че солените палачинки за подходящи за парти?
kalina_216 написа:Ами то не е задължително партито да е от правостоящи хора, може да си е парти с маса и с място за всеки, нали? :))) тогава може да се направят и най-различни храни, та дори и супа да има.
Paladin написа:kalina_216 написа:Ами то не е задължително партито да е от правостоящи хора, може да си е парти с маса и с място за всеки, нали? :))) тогава може да се направят и най-различни храни, та дори и супа да има.
по принцип думата парти я свързвамае с по-различно преживяване, когато за всеки има и място да поседне, да, но и в същото време партито се пренася на различни места, има място за танцуване, за разговори. Иначе онова с трапезата си е баш ядене и пийне.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта