22 Мар 2016, 14:19
Мади Ранчева написа:nadiii написа:Една позната ми каза, че спяла с увит около корема и кръста найлон, за да се поти, докато спи...каза че така се сваляли сантиметри, някой ползвал ли е този метод?
Това съм го правила и аз, но докато спортувам и си е нож с две остриета! От една страна наистина се потиш, но от друга са възможни след време проблеми с кръста, особено ако рязко сменяш температурата, т.е. ако навън е студено! Трябва да се внимава, а по време на сън не знам колко ще можеш да се изпотиш особено в тази област!
21 Апр 2016, 13:51
nadiii написа:Една позната ми каза, че спяла с увит около корема и кръста найлон, за да се поти, докато спи...каза че така се сваляли сантиметри, някой ползвал ли е този метод?
блажени са вярващите. Изхвърляш водата от тялото си, не мазнините. За 1 седмица има ефект (уж), а на следващата обиколката пак ти е старата. Това е метод, който се използва в Тайланд от муай тай бойците, които искат да влязат в долната категория и нямат много време. Тренират с термо костюми, по цял ден дремят по сауните и пият дестилирана вода по 8-10 литра на ден, което предизвиква изхвърляне на течностите от тялото им, за да излъжат кантара преди състезанията. Свалят се до 10 кг. за седмицата, които не са нищо друго, а вода. Понякога метода се практикува и от културистите, за да изглеждат мускулите им с идеалната сепарация и да са силно дефинирани. Всичко това се практикува в последните няколко дни преди състезанието и веднага след минаването на кантара (при бойците) или на подиума (при културистите), нещата си идват на мястото. Започва се приема на вода и нещата се връщат към нормалното. Това е драстичен метод на краткосрочно намаляване на килограми, понякога състезателите не издържат и от обезводняването се стига до припадъци... Общо взето е опасен метод, не е препоръчителен. 21 Апр 2016, 13:53
21 Апр 2016, 15:12
21 Апр 2016, 15:15
Elica написа:Знам, че за да се изгорят точно мазнините в областта на корема не трябва да се яде абсолютно никакъв хляб!
03 Юли 2016, 12:02
04 Юли 2016, 10:08
proffinka написа:Toчково изгаряне на мазнини не съществува независимо какво гледате по рекламите по телевизията и в интернет.
Когато влезете в калориен дефицит и тренирате нещо което да укрепва мускулите и се храните правилно рано или късно тези мазнини ще изчезнат.
Вижте тези 2 статии и ще ви стане ясно за какво говоря.
Метаболизъм и енергиен баланс - всичко което трябва да знаете
Най-добрата диета за отслабване
Това което искам да кажа е да не вярвате на никакви реклами, които ви предлагат бързо отслабване. В повечето случаи правите копромис със самото си здраве.
, но нищо не изчезва и не се появява с магическа пръчица. Здравето е отговорност на всеки един от нас. И от нас зависи да слушаме тялото си какво е доброто за него.
18 Яну 2017, 12:39
18 Яну 2017, 12:45
18 Яну 2017, 13:17
.