Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
Правила на форума
Добави отговор

Re: Мазнините по корема - как да ги изгоря?

05 Ное 2018, 16:50

За да се стопят мазнините по корема най-важно е да се спази стриктен хранителен режим. Тренировките ще оформят мускулите, да, но намаляването на обиколката става първо с подходящото хранене.
Аз като ученичка имах такъв проблем, но и ядях каквото искам - хамбургер, пица, кока кола, всякакви щуротии. Сега се старая да ям чисти храни, простички, така да се каже.

07 Фев 2019, 16:43

Аз нямам проблем с килограмите по принцип, освен с малкото мазнинки по корема и направо умирам от яд като се погледна.
Започнах да правя по-сериозни кардио тренировки. Знам че те спомагат за топенето, както и да не се яде тестено, сладко и да не се пие газирано. Това е коннкретно за паласките и тлъстините по корема.

25 Мар 2019, 15:01

Имам чувството, че това ще си остане вечният ми проблем. Каквото и да правя, само там не свалям и това е. :cry:

05 Юни 2019, 15:09

от известно време приемам остарин , това е вид сармс, топи излишните мазнини,извайва релефа, а като тренирам имам много сила и енергия
поръчвах си го предимно от Америка, но вече и в България може да се намерят , е

19 Юни 2019, 10:02

Много, ама много кардио. Там е истината за топенето на мазнините, особено по корема. Коремните преси стягат мускулите, но не топят мазнините.

19 Юни 2019, 15:45

Rossi Ross написа:Много, ама много кардио. Там е истината за топенето на мазнините, особено по корема. Коремните преси стягат мускулите, но не топят мазнините.

+1, само кардиото сваля шкембето, като говорим за физическо натоварване :)
Другия вариант е липосукция, с нея трайно се решава проблема.

20 Юни 2019, 09:25

И аз съм се справяла с коремните тлъстинки само с много потене и кардио. Е, разбира се, и правилно хранене. Няма как да нагъваш банички и да искаш да извайваш талия :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5