Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
17 Дек 2013, 13:56
Всеки си дава обещания, било то пред себе си или публично - пред приятели, роднини, че след Нова година няма да… тук ми се иска вие да продължите изречението!
Мисля, че едно от най-честите обещания е „повече няма да пуша”, но какъв процент от хората го спазват? Мисля, че е достатъчно малък, вадя изводите си от големият брой зъзнещи пушачи пред заведенията!
Съответно за всяка следваща година процентът на пожелаващите си това остава един и същ!
Какви са вашите желания за Нова година? Какви са неизживените ви трепети и желания през изминалата година?
И кои са обещанията, които най-често дават хората очакващи с нетърпение Нова година?
17 Дек 2013, 13:59
Единствените неща, които си пожелавам за Нова година са здраве, колкото се може повече, както и много пътувания! Тези желания няма как да се изживеят, те за мен ще са вечни! Иначе хората си държат на това, че ще спрат да пушат след Нова година и това е, за съжаление не познавам пушач, който да е спазил това!
07 Яну 2015, 18:31
Обещавам си много неща, но се надявам да съм здрав най-вече, надявам се да имам и воля да изпълня обещанията си. Обещах си тази година да заделям повече пари, да видим..

Все пак скоро ще почвам да мисля за семейство и трябва да имам скътано нещо
08 Яну 2015, 11:47
Те са само две - да спрем цигарите и да отслабнем. Аз не съм чула някой да си е пожелал нещо по-различно.
19 Ное 2015, 10:45
Да побутнем темата малко. Някой от вас мислил ли е вече какво да си обещае за новата година?
19 Ное 2015, 13:32
Lollipop написа:Те са само две - да спрем цигарите и да отслабнем. Аз не съм чула някой да си е пожелал нещо по-различно.

да си намерим ново гадже или да сменим приятелската среда... Не, аз нищо от това не си обещавам, освен да пътувам повече, при всяка възможност, но е по-скоро пожелание!
19 Ное 2015, 14:12
Все си обещавам да се грижа по-добре за себе си и за хората, които обичам, но годината минава бързо и аз сякаш нищо не съм направила накрая.
19 Ное 2015, 14:54
S_Milenska написа:Все си обещавам да се грижа по-добре за себе си и за хората, които обичам, но годината минава бързо и аз сякаш нищо не съм направила накрая.

Затова и трябва да се вземат мерки навреме, не трябва да чакаме да дойде НГ, след това да мине Трифон Зарезан, а когато искаш нещо се мотивираш и го правиш на момента, не го отлагаш, отлагайки го единствено можем да го изпуснем.
04 Дек 2015, 17:29
Точно така. Благодаря за съвета ;)
07 Дек 2015, 11:46
Те обещанията всяка година за всеки са подобни. :) Аз лично смятам тази година дас и обещая да обръщам повече внимание на здравето си. :)