silver933 написа:Олимпус не е лошо, пробвайте го. Но алтернатива на домашното няма, толкова добро е само то :)
Не знам дали си струва парите, много рекламирано, което винаги ме кара да имам едно на ум.

silver933 написа:Олимпус не е лошо, пробвайте го. Но алтернатива на домашното няма, толкова добро е само то :)
Mon_ton написа:silver933 написа:Олимпус не е лошо, пробвайте го. Но алтернатива на домашното няма, толкова добро е само то :)
Не знам дали си струва парите, много рекламирано, което винаги ме кара да имам едно на ум.
Malina написа:по-добър иузбор ли е бутилката? Пластмасовата не мисля, че е голям плюс?
lussy написа:Реално не зная кое е по-добре, тези които са в кутии имат и те своите недостатъци, тъй като вътрешното покритие на кутията е доста особено и не зная дали и то не отделя разни неприятни неща...
Yunona написа:lussy написа:Реално не зная кое е по-добре, тези които са в кутии имат и те своите недостатъци, тъй като вътрешното покритие на кутията е доста особено и не зная дали и то не отделя разни неприятни неща...
Точно това "доста особено" вътрешно покритие на кутиите е много ценно по отношение на запазване на полезните качества на продукта. Представлява алуминиево фолио, покрито със специален, патентован за хранителни цели пвц слой. Тази технология дава възможност за опаковане/консервиране на продуктите в асептична среда и дълъг срок на годност без използване на консерванти.
Иначе по темата - за мен качествена,"полезна" марка прясно мляко няма :) Прясното мляко не е храна за възрастни индивиди.
Ваня Стойчева написа:Да и аз съм чувала, че в бутилките - картонените има доста антибиотици и неща, които съхраняват млякото дълго време. Затова май най-добре, дори и от пластмасова бутилка, да е от някоя баба, супано сутринта и занесено до вкъщи! :)
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта