Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
26 Яну 2016, 15:01
pravilno написа:Не ги ли забраниха тези продажбипо тротоарите? Аз си взимам от една определена баба от пазара. Тя си има сергия и си продава собствено производство продукти.
Жената си има фирма и т.н. за производство на мляко и сертификати и всичко необходимо, или бабата се разполага от масата и си продава прясното мляко от кравите на село?
26 Яну 2016, 15:44
Не ми пречи да си купя, тъй или иначе като се свари и то ще му измрат лошите бактерии
26 Яну 2016, 16:16
pravilno написа:Не ги ли забраниха тези продажбипо тротоарите? Аз си взимам от една определена баба от пазара. Тя си има сергия и си продава собствено производство продукти.
То това е абсолютно същото, дали ще си купиш от една баба на пазара или от една кола, която минава в определен час през определено място, то просто няма разлика!
26 Яну 2016, 16:17
От случайни хора не си купувам, но то познати, които отглеждат крави си вземам. то не е ли същото?
27 Яну 2016, 10:01
Винаги съм си купувала от тротоара, така да се каже,

и никога не съм имала проблем. По-добре това, отколкото боклука от магазина!
27 Яну 2016, 10:37
irka написа:Винаги съм си купувала от тротоара, така да се каже,

Докаго не се вкарате в болница ще си купуваш, после ще се чудиш защо си го правила. Колкото и да е боклук от магазина, той поне е проверен, а това от тротоара, е само ще ти кажа, че бабите не пият толкова много безалкохолно..
27 Яну 2016, 11:34
Знам ли, доста е рисково, млякото не е шега работа, а и има доста заболявания,които уреждат млякото с гной и кръв, което не е много вкусно.
28 Яну 2016, 10:45
miron написа:irka написа:Винаги съм си купувала от тротоара, така да се каже,

Докаго не се вкарате в болница ще си купуваш, после ще се чудиш защо си го правила. Колкото и да е боклук от магазина, той поне е проверен, а това от тротоара, е само ще ти кажа, че бабите не пият толкова много безалкохолно..

То и какво да му проверяват - сухо мляко и толкоз
28 Яну 2016, 11:17
Ми не мога да се съглася, че е сухо мляко, ама айде.
28 Яну 2016, 13:20
irka написа:Винаги съм си купувала от тротоара, така да се каже,

Ти само боклуци виждаш в тея магази, как живееш? :)