Как да променя начина, по който се облича?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Как да променя начина, по който се облича?

Мнениеот bojo_kolev » 30 Дек 2013, 15:04

От както сме заедно с приятелката ми, не съм я виждал да облече нещо различно от дънки и блузка. Ден след ден, месец след месец, сменят се само тънките летни тениски с дебели пуловери и отново дънки.

Не става така, според мен, тя има хубаво тяло и трябва да промени начина, по който се облича! Не може една жена в гардероба си да има основно дънки и блузки, рокли - мираж, поли – също!

Излъгах, за миналия й рожден ден й подарих пола, която премери и каза: „Много е красива!”, от тогава не съм виждал полата!

Как мога да намекана на приятелката ми, че не й подхожда еднообразието, а на мен ми е писнало от стоте й чифта дънки и е време да промени начина, по който се облича?!
Сигурен съм, че може да бъде много секси, само ако промени начина си на обличане. Въпросът е, че дори не се и замисля какво ще облече сутрин, просто изважда някакъв чифт дънки и блуза и е готова!

Начина, по който се облича човек, според мен, има голямо значение и как ще го възприемат хората и не мога да приема нейното еднообразие!
Как да й подшушна, че е жена и трябва от време на време да се облича като такава?
bojo_kolev

Re: Как да променя начина, по който се облича?

Мнениеот zheleva212 » 30 Дек 2013, 15:08

Щом си я възприел такава, според мен, не трябва чак сега да налагаш мнението си за това как ще се облича. Най-малко е убидно за една жена да й кажеш, че не се облича като такава. Защо не погледнеш от друга страна, дънките и блузките също могат да бъдат секси? :!:
zheleva212

Мнениеот rado84 » 19 Яну 2014, 16:44

Аз не бих се опитвал да я променя. На мен ми харесват именно жени, които се обличат в споменатия от теб стил. Такива с разни перденца по тях (поли, роклища) не са ми по вкуса.
А и ако успееш да промениш стила ѝ на обличане това няма да е в твоя полза. Ще започне да облича поли, ще я заглеждат и други мъже и един ден ще установиш, че и други са се намърдвали между краката ѝ...
You better wake up and face the heartache you’ve felt
You better stay strong when love’s gone
At the Heartbreak Hotel
Аватар
rado84

Мнениеот bojo_kolev » 22 Яну 2014, 15:24

rado84 написа:Аз не бих се опитвал да я променя. На мен ми харесват именно жени, които се обличат в споменатия от теб стил. Такива с разни перденца по тях (поли, роклища) не са ми по вкуса.
А и ако успееш да промениш стила ѝ на обличане това няма да е в твоя полза. Ще започне да облича поли, ще я заглеждат и други мъже и един ден ще установиш, че и други са се намърдвали между краката ѝ...

Ха ха ха! Много добра логика, но по нея може да твърдим, че е добре да си вземем най-голямото грозилище, за да не ни го пипат другите :idea:
bojo_kolev

Мнениеот renito » 06 Фев 2014, 13:08

Хахааа, да ти кажа нещо Радо- По-добре да ядеш торта с приятели,отколкото лайно-сам :lol: :lol: :lol:
По темата-отидете на някакво събитие(сватба примерно,дано да има скорошна),където тя няма как да отиде с дънки и почни да и правиш комплименти,колко е красива,как трябва по-често да се облича така и т.н..А вече пък като не иска,не иска ,няма как насила да стане :) Успех!
Аватар
renito

Мнениеот Pipilota » 24 Ное 2014, 10:01

Доста трудна задача, сякаш очаквах като отворих темата да прочета, че жена иска да смени стила на мъж, отколкото обратното :)
И аз си мисля,че единствения начин е с комплименти, може закачливо да я попиташ дали би облякла рокля,за да я видиш как изглежда,ако няма скоро повод :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Andrey » 11 Дек 2014, 15:15

Е, само с намеци и с подаръци, друг начин няма ;)
Аватар
Andrey

Мнениеот S_Milenska » 11 Дек 2014, 17:53

Това ще е много сложна ситуация, да кажеш на жена, че не изглежда добре. Може да ѝ поставиш предизвикателство сексуално да се облича по различен начин :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот rabotnata pchela » 13 Дек 2014, 15:40

Моят мъж много искаше да променя начина по който се обличах, аз бях същата - ходих само с дънки, но като намерих по-отгоровна работа се наложи да сменя външния вид и той беше много доволен, иначе не му се получи :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Krum » 21 Дек 2014, 16:34

Това е невъзможно просто, жените харесват начина по който се обличат и трудно може да ги накараш да се откажат. :)
Аватар
Krum

Следваща

Назад към Зона за мъже