Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Как да променя начина, по който се облича?

30 Дек 2013, 15:04

От както сме заедно с приятелката ми, не съм я виждал да облече нещо различно от дънки и блузка. Ден след ден, месец след месец, сменят се само тънките летни тениски с дебели пуловери и отново дънки.

Не става така, според мен, тя има хубаво тяло и трябва да промени начина, по който се облича! Не може една жена в гардероба си да има основно дънки и блузки, рокли - мираж, поли – също!

Излъгах, за миналия й рожден ден й подарих пола, която премери и каза: „Много е красива!”, от тогава не съм виждал полата!

Как мога да намекана на приятелката ми, че не й подхожда еднообразието, а на мен ми е писнало от стоте й чифта дънки и е време да промени начина, по който се облича?!
Сигурен съм, че може да бъде много секси, само ако промени начина си на обличане. Въпросът е, че дори не се и замисля какво ще облече сутрин, просто изважда някакъв чифт дънки и блуза и е готова!

Начина, по който се облича човек, според мен, има голямо значение и как ще го възприемат хората и не мога да приема нейното еднообразие!
Как да й подшушна, че е жена и трябва от време на време да се облича като такава?

Re: Как да променя начина, по който се облича?

30 Дек 2013, 15:08

Щом си я възприел такава, според мен, не трябва чак сега да налагаш мнението си за това как ще се облича. Най-малко е убидно за една жена да й кажеш, че не се облича като такава. Защо не погледнеш от друга страна, дънките и блузките също могат да бъдат секси? :!:

19 Яну 2014, 16:44

Аз не бих се опитвал да я променя. На мен ми харесват именно жени, които се обличат в споменатия от теб стил. Такива с разни перденца по тях (поли, роклища) не са ми по вкуса.
А и ако успееш да промениш стила ѝ на обличане това няма да е в твоя полза. Ще започне да облича поли, ще я заглеждат и други мъже и един ден ще установиш, че и други са се намърдвали между краката ѝ...

22 Яну 2014, 15:24

rado84 написа:Аз не бих се опитвал да я променя. На мен ми харесват именно жени, които се обличат в споменатия от теб стил. Такива с разни перденца по тях (поли, роклища) не са ми по вкуса.
А и ако успееш да промениш стила ѝ на обличане това няма да е в твоя полза. Ще започне да облича поли, ще я заглеждат и други мъже и един ден ще установиш, че и други са се намърдвали между краката ѝ...

Ха ха ха! Много добра логика, но по нея може да твърдим, че е добре да си вземем най-голямото грозилище, за да не ни го пипат другите :idea:

06 Фев 2014, 13:08

Хахааа, да ти кажа нещо Радо- По-добре да ядеш торта с приятели,отколкото лайно-сам :lol: :lol: :lol:
По темата-отидете на някакво събитие(сватба примерно,дано да има скорошна),където тя няма как да отиде с дънки и почни да и правиш комплименти,колко е красива,как трябва по-често да се облича така и т.н..А вече пък като не иска,не иска ,няма как насила да стане :) Успех!

24 Ное 2014, 10:01

Доста трудна задача, сякаш очаквах като отворих темата да прочета, че жена иска да смени стила на мъж, отколкото обратното :)
И аз си мисля,че единствения начин е с комплименти, може закачливо да я попиташ дали би облякла рокля,за да я видиш как изглежда,ако няма скоро повод :)

11 Дек 2014, 15:15

Е, само с намеци и с подаръци, друг начин няма ;)

11 Дек 2014, 17:53

Това ще е много сложна ситуация, да кажеш на жена, че не изглежда добре. Може да ѝ поставиш предизвикателство сексуално да се облича по различен начин :)

13 Дек 2014, 15:40

Моят мъж много искаше да променя начина по който се обличах, аз бях същата - ходих само с дънки, но като намерих по-отгоровна работа се наложи да сменя външния вид и той беше много доволен, иначе не му се получи :lol:

21 Дек 2014, 16:34

Това е невъзможно просто, жените харесват начина по който се обличат и трудно може да ги накараш да се откажат. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2