От както сме заедно с приятелката ми, не съм я виждал да облече нещо различно от дънки и блузка. Ден след ден, месец след месец, сменят се само тънките летни тениски с дебели пуловери и отново дънки.
Не става така, според мен, тя има хубаво тяло и трябва да промени начина, по който се облича! Не може една жена в гардероба си да има основно дънки и блузки, рокли - мираж, поли – също!
Излъгах, за миналия й рожден ден й подарих пола, която премери и каза: „Много е красива!”, от тогава не съм виждал полата!
Как мога да намекана на приятелката ми, че не й подхожда еднообразието, а на мен ми е писнало от стоте й чифта дънки и е време да промени начина, по който се облича?!
Сигурен съм, че може да бъде много секси, само ако промени начина си на обличане. Въпросът е, че дори не се и замисля какво ще облече сутрин, просто изважда някакъв чифт дънки и блуза и е готова!
Начина, по който се облича човек, според мен, има голямо значение и как ще го възприемат хората и не мога да приема нейното еднообразие!
Как да й подшушна, че е жена и трябва от време на време да се облича като такава?