Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква прическа отива на чуплива коса и кръгло лице?

11 Апр 2017, 11:50

Етажите са много лош избор за чуплива коса, защото се създава още повече обем, това е подходящо за по-рехави коси.
На чупливата гъста коса й стои добре чертата да речем, или прическа до раменете, но добре оформена. Никакви пластове :)

23 Май 2017, 14:12

Добре стоят издължените прически с дълга коса, без бретон, който да скъсява още повечелицето, страничния път видимо издължава лицето ;)

23 Май 2017, 15:53

Да, без бретон! Много мои колежки пък са точно обратното, с чуплива коса до раменете и с отрязан бретон, даже имат и червени кръгли лица, не стои добре!

23 Май 2017, 16:28

Аз пък мисля, че на кръгло лице отива и къса коса, всичко зависи разбира се от това, каква е прическата, какво точно е лицето и освен дали е кръго или не, то какви са и чертите му и от там нататък могат да се правят изводи каква да е прическата. Моята коса е къса, лицето ми е кръгло, всички твърдят, че с къса коса изглеждам най-добре.

03 Авг 2017, 11:23

ако прическата е направена добре и се полага старание да бъде оформена, то всяка една би отивала, дори и късата до ушите и т.н.

18 Сеп 2017, 16:24

На мен ми харесват прическите БОБ, особено на чуплива коса стоят страшно добре.

02 Май 2018, 17:15

Защо не я носиш хваната? Или под формата на кок? Мисля, че подобна прическа отива на хора с кръгло лице.

09 Май 2018, 16:04

на кръгло лице стои добре или къса коса или дъла, средните дължини не са удачни, защото придават повече ширина.

16 Май 2019, 12:31

Представям си небрежно пусната чуплива коса, до раменете. Много ми харесва.

29 Май 2019, 15:15

За съжаление, на чуплива коса вариантите за прически не са много. Аз съм с чуплива и нямам голям избор. Ако е права, да я накъдри човек, да й направи кок, да я сплете...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2