Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
09 Яну 2014, 21:36
Привет, мацки!
Пиша ви, понеже съм ужасена от пончо модата, която залива пазара! Не зная как може да има толкова хора, които да купуват тези парцалки на такива цени, но явно се смята за модерно, а както знаем нищо модерно не е евтино!
Според мен, това е една от дрехите, които с голям успех, лесно обезформя тялото, като не отава помен от женствените форми!
Не зная, от кога е навлезнала тази пончо мода, но явно се радва на солиден брой почитатели, надявам се да има тук и такива в моя защита.
Какво мислите за пончо модата? Защо трябва да взаимстваме традиционни облекла от други народи и да ги превръщаме в нещо ``модерно``?
09 Яну 2014, 21:41
На мен пък много ми допадат пончотата, за зимата са супер - удобни, а и топлят

Ти какво не има харесваш

, все пак не може всеки ден да ходиш супер елегантно облечена, понякога не ти ли се иска да си по-небрежна, с пончо, например?
23 Яну 2014, 17:16
Много ми харесват и на мен! Чувствам се удобно в пончо и ми топли
23 Яну 2014, 17:26
Не нося пончо, но нямам нищо против. Смятам, че стои добре с клин и дънки, но като че ли съм виждала по-често жени на средна възраст да го носят, отколкото млади момичета.
23 Яну 2014, 17:32
Не знам какво толкова разнообразявате всеки път, момичета, но тези одеала по-добре да ги оставите. Глупаво е нито топли, кой знае колко, нито е красиво, да не говорим за сексапилно!
13 Дек 2016, 11:23
На мен ми харесват и нося, също така ми е много удобно, а и факта, че прикрива някои несъвършенства също не е за подценяване. Ако е хубаво пончо, може да стои много добре, с дънки и клин, наистина е приятно и красиво.
13 Дек 2016, 11:50
Има някои, които стоят страхотно, особено на по-слаби жени им прилича доста, а и то не е облекло, което да носиш и вътре, това е по-скоро като лека връхна дреха, на мен ми харесва.
13 Дек 2016, 13:46
Ходя с пончо, друго н еми става, харесва ми не ми харесва, това е положението. И аз бих искала да съм със секси дрехи но като не може.. няма да причинявам ан другите ужаса да мае гледат
13 Дек 2016, 14:11
Ако искате вярвайте, но досега не съм носила пончо

. Преди години много ми бяха смешни моделите, сега са доста елегантни и изчистени и почнах да се заглеждам по тях.
13 Дек 2016, 15:24
Сега наситина са много красиви и стоят даже много, много добре, на мен ми харесват също. А и последните години се върна на мода това, да се крие дупето с по-дълги блузи, така че пончото е много подходящо. Мина времето на голия пъп и изкачащия корем. :)