06 Авг 2011, 18:25
06 Авг 2011, 18:31
07 Авг 2011, 08:49
08 Авг 2011, 16:33
13 Авг 2011, 23:53
22 Окт 2011, 23:14
23 Окт 2011, 09:26
23 Окт 2011, 13:13
The_The_Ramone написа:Опитвала ли си с пангасиус? Мъж готвач съм, обожавам риба, но мразя рибите с кости. По едно време обожавах пангасиус, докато не прочетох някъде, че била като прасетата, всеядна, ядяла дори и трупове/мърша. Станала най-големия експорт на Виетнам, наводнила пазара дори и тук, в България.
И вече не купувам, и без това беше много водниста, цяла вечер обикновено я оставях да се размразява.
Сега съм на пастърва и на скумрия, класика в жанра, но без изненади. Да споделя ли как ги готвя?
23 Окт 2011, 14:18
28 Окт 2011, 16:05