Violetta написа:И двете трябва да са пресни, иначе не става!
valiart написа:В наща къща предпочиаме пъстървичката. Ще ви дам и рецептата![]()
АРОМАТНА ПЪСТЪРВА ЗАДУШЕНА ВЪВ ФОЛИО
Продукти за една порция: 1 пъстърва, 1/2 лимон, 1/2 домат, 2-3 стръка девесил, сол и черен пипер, зехтин.
Приготвяне: Почистваме и измиваме пъстървата, подправяме я със сол и черен пипер, слагаме я в намаслен лист алуминиево фолио, върху който сме положили няколко стръка девесил, кръгчета лимон и домат, слагаме от лимона и домата, и върху самата риба. Завиваме пъстървата във фолиото като бонбон и печем във умерена фурна на 180 градуса около 25 мин. Поднасяме с охладено бяло вино. Наздраве и Добър апетит!:)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта