Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
29 Юни 2016, 09:53
Лятото няма чак толкова празници, след Петровден май вече няма

. Как издържате само на плодове или зеленчуци? Поне някакво мюсли или филийка пълнозърнест хляб да има да закрепи нещо

! Зависи и какъв ти е метаболизма. Ако се ограничиш за някои храни и най -вече за количеството, пак може да се втали човек. Аз поне съм така.
29 Юни 2016, 11:48
analizatorka написа:Лятото няма чак толкова празници, след Петровден май вече няма

. Как издържате само на плодове или зеленчуци? Поне някакво мюсли или филийка пълнозърнест хляб да има да закрепи нещо

! Зависи и какъв ти е метаболизма. Ако се ограничиш за някои храни и най -вече за количеството, пак може да се втали човек. Аз поне съм така.
да! и аз лично не мога да си представя как изкарват само на плодове и зеленчуци. Поне да беше нещо по-различно, да има малко по-стабилни храни, бобови да речем, все неща, които малко или много, могат да заситят. :)
29 Юни 2016, 16:44
Аз да ви кажа, не съм на следпразнична диета, но започнах да ям салати в офиса, да ям само пълнозърнест хляб, почти не ям сготвена храна, много , много рядко. Свалила съм около 2-3 кг. без абсолютно никакви усилия от моя страна. :)
22 Дек 2016, 12:34
Сега тая тема ще стане пак много актуална.
По-добре да се внимава още по празниците какво се яде, отколктоо после се чудите какви диети да спазвате.
22 Дек 2016, 12:45
страстоцвет написа:Сега тая тема ще стане пак много актуална.
По-добре да се внимава още по празниците какво се яде, отколктоо после се чудите какви диети да спазвате.

Тея препоръки ги знаем, само че не се получава, като нареди майка ми една трапеза дълга 3 метра, ако опитам само от всичко и вече съм преял, а ако нещо ми хареса - отиде. Винаги след празници съм + 3-4кг.
След това минавам на по-строг режим и спирам тотално хляба и увеличавам протеините, за седмица влизам в норма. Важното е организма да няма време да привикне с тея килограми, защото тогава се свалят по-трудно.
23 Дек 2016, 11:47
Кой каквото да ми говори, всеки по празниците се отпуска малко или много да си похапне

. Лошото е ако и след празниците, понеже му се е разширил стомаха, да продължи да прекалява с храната. Това е лошото, иначе хич не е добре за организма три дена ядене до дупка и после минимум храна.
30 Дек 2016, 12:11
mangusta написа:Кой каквото да ми говори, всеки по празниците се отпуска малко или много да си похапне

. Лошото е ако и след празниците, понеже му се е разширил стомаха, да продължи да прекалява с храната. Това е лошото, иначе хич не е добре за организма три дена ядене до дупка и после минимум храна.
Не е лошо, когато се пълнее от Коледа до Нова година, лошо е когато се пълнее от Нова година до Коледа!:)
Но докато се премине към по-лекия режим, ще отнеме време след яденето и празниците. :) Но имаме ден-два да се настройвамае и да почваме обещаните новогодишни диети.
25 Яну 2017, 15:06
Повечето хора си обещават да отслабнат за нещо. Покрай яденето по празниците и аз като всички останали реших така, отказах сладкото и пакетираните храни, смених белия хляб с черен. Включих повече плодове и зеленчуци в менюто си. В началото беше странно, сега ми е готино да си имам салата до себе си.
26 Яну 2017, 12:10
Ох, и аз се опитвам да го давам по-леко с храната след празниците. Кога успея, кога не. Но определено не преяждам вече

.
26 Яну 2017, 13:50
Вече от 1 месец почвам диетата от утре, това утре така и не дойде.

Някой път се събуждам вечер като ми е тежко и си казвам, айде вече от днеска сериозно почвай ии итака докато не огладнея.