Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
18 Дек 2014, 11:06
Който иска да се вазектомира

за мен не е нормално да се оставя да ме скопят, не съм дакел.
18 Дек 2014, 16:13
Операция е това каквото и да говорим, аз не бих подложила мъжа си на това.
19 Дек 2014, 17:44
Бих ги скопила всичките наред
21 Дек 2014, 10:49
Никой не иска да му се случи такова нещо, все едно жените да направят нещо подобно, това не е пластична операция, хората не искат да се подлагат на това, хаха
22 Дек 2014, 13:35
Не ми харесва, все пак тази процедура може един ден да се изисква от сина ми, а ако любовта не се окаже вечна?
22 Дек 2014, 13:48
Ваня Стойчева написа:Не ми харесва, все пак тази процедура може един ден да се изисква от сина ми, а ако любовта не се окаже вечна?

Нали, ако допре до някой в семейството ни е по-различно, но иначе на чужд гръб и сто тояги са малко.
30 Дек 2014, 15:55
Изобщо не я приемам тази идея, как пък някоя жена не вземе да се кастрира тя ? :Р
10 Юни 2015, 08:53
Andrey написа:Изобщо не я приемам тази идея, как пък някоя жена не вземе да се кастрира тя ? :Р

Добре де, защо да не? До колко години не искате да имате деца, а после когато вече сте осигурили поколение се притеснявате, че ще останете бездетни, какъв е проблема?
10 Юни 2015, 10:30
mix_twix написа:Който иска да се вазектомира

за мен не е нормално да се оставя да ме скопят, не съм дакел.

нали! не я приемам изобщо... не е нормално това желание и то е главно на мъжете.