ramimni написа:Безсмислено е, да се прави такава радикална интервенция, не мисля, че за мъжете ще бъде ок, а за дамите, то ако не могат сами да се пазят... не зная![]()
qwerryyy написа:ramimni написа:Безсмислено е, да се прави такава радикална интервенция, не мисля, че за мъжете ще бъде ок, а за дамите, то ако не могат сами да се пазят... не зная![]()
Е то идеята е да не се налага постоянно това пазене, все пак пиенето на лекарства по-добра опция ли е? на мен не ми харесва идеята да пия хормони ежедневно!
ramimni написа:Безсмислено е, да се прави такава радикална интервенция, не мисля, че за мъжете ще бъде ок, а за дамите, то ако не могат сами да се пазят... не зная![]()
Krum написа:ramimni написа:Безсмислено е, да се прави такава радикална интервенция, не мисля, че за мъжете ще бъде ок, а за дамите, то ако не могат сами да се пазят... не зная![]()
Тва е работа само на жените, като искат да правят секс да му мислят те, не от нас да искат да ни кастрират.
red_eyes написа:Krum написа:ramimni написа:Безсмислено е, да се прави такава радикална интервенция, не мисля, че за мъжете ще бъде ок, а за дамите, то ако не могат сами да се пазят... не зная![]()
Тва е работа само на жените, като искат да правят секс да му мислят те, не от нас да искат да ни кастрират.
Вие мъжете само гадни неща можете да измисляте и налагате - високите токчета, женския презерватив, сутиенът, така че за това специално няма начин да се оплаквате, че ние сме били виновни!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта