Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как приемате идеята за вазектомия?

30 Ное 2016, 22:51

Не ми се вярва всеки път, когато прави секс мъжа, да се натиска и да прекъсва еякулацията си. Това е напълно ненужно, но в единични случаи защо да не може да се прави?
Колкото до вазектомията, трябва да е напълно убеден, че не иска деца мъжа, за да се подлага на такова нещо. Но след време ако срещне жена, от която иска дете, няма ли да съжалява?

19 Яну 2017, 14:46

roksana написа:Не ми се вярва всеки път, когато прави секс мъжа, да се натиска и да прекъсва еякулацията си. Това е напълно ненужно, но в единични случаи защо да не може да се прави?
Колкото до вазектомията, трябва да е напълно убеден, че не иска деца мъжа, за да се подлага на такова нещо. Но след време ако срещне жена, от която иска дете, няма ли да съжалява?

Е, ако вече се е размножил 2-3 пъти и му стига и не иска повече, преминал е 40-45 що да не?

20 Яну 2017, 01:09

Мисля, че имаше два вида вазектомия и едната беше обратима. А и един 50-годишен мъж за какво ще му е да си прави тази процедура, той отдавна има потомство и половинката му е народила деца :smile: .

07 Мар 2017, 11:15

viking написа:Мисля, че имаше два вида вазектомия и едната беше обратима. А и един 50-годишен мъж за какво ще му е да си прави тази процедура, той отдавна има потомство и половинката му е народила деца :smile: .

За обратима вазектомия не съмм чувал, но при всички положения може би има начин да се възстановят тези прекъснати каналчета. Това решение трябва да е на по-късен етап и в по-напреднала възраст.

07 Мар 2017, 15:04

На мен ще ми е странно, ако поискам нещо такова от половинката си,макар че би било голямо облекчение. Все пак има предостатъчни начини за предпазване от бременност, най-малкото с прекъсване на акта и следене на овулацията, може да се предпазим от бременност.

07 Мар 2017, 15:33

На мен ми харесва идеята до толкова, че да накара мъжете малко и те да се замислят за възпроизвеждането, иначе лесно - ти ще почнеш, жена, да пиеш противозачатъчни. И какво жената на хормони, а бащата да си гледа кефа. Но ако трябва да го решавам това за моето семейство, не бих.

07 Мар 2017, 17:14

Защо да не, след като семейството има вече 2-3 деца, може да се реши да се направи нещо подобно и да се реши проблемът с нежеланата бременност.

07 Мар 2017, 20:17

Има си много начини за предпазване, противозачатъчни, спирали, презервативи, вазектомията е крайно решение, а и е операция, ако една жена й предложат да стане безплодна, би ли се съгласила? С мъжете е същото, те не искат да станат "половин мъже". За тях плодовитостта е от много голямо значение.

16 Мар 2017, 15:21

мисля, че мъжете не обичат да им се докосва с такава цел мъжеството. :mrgreen: Все пак това е основна мъжка функция и сякаш ние самите да станем съзнателно половин жени.

21 Мар 2017, 12:46

на чужд гръб и сто тояги са малко е казал народа. :) Никой не трябва да се решава на такава крайна мярка, а ако един ден си променят решението и искат други деца, то тогава какво трябва да се направи, да се търсят донори ли? Има толкова начини за предпазване от бременност, само желание да има някой. :razz:
Аз лично не бих се подложил на това, само за да може да задоволявам жената и да не се притеснявам от бременност, моето удовлствие ще се намали. :mrgreen: А идеята с копчетата също е супер странна, чак не мога да си представя как ще имам копче навряно в себе си, като копче на нощна лампа...
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7