06 Авг 2015, 14:47
mix_twix написа:Elica написа:хахаха същото, като да доведеш гаджето си на женско излизане!
Кофти и такива ли идиоти има? Ама да ти кажа много е смотано излезнали сме по мъжки да гледам жените и някой моля ти се ми домъкнал гаджето си, тва ся нормално ли е, обикновено цяла вечер отнася бъзици и е*авки по негов адрес!
06 Авг 2015, 16:45
24 Авг 2015, 15:30
miron написа:Тя може да е пич, можем да се виждае, ама трябва ли като се събираме да пием бира и да гледаме футбол тя да е там и е единственото момиче? Ок, като се събираме с жените си и сме по двойки е едно, ама когато сме само мъже е смешно ако има някоя която да е там и само да се цупи, защото не може да влезе и в нашите разговори.
24 Авг 2015, 21:51
25 Авг 2015, 12:38
Pipilota написа:Аз мисля, че жените определено нямат място на мъжките излизания, все едно моя мъж да излиза, с мен, когато се събираме 5-6 жени, какво да прави там, да слуша за гримове, прически, как се оплакваме от мъжете си и как обсъждаме бившите си гаджета? Същото е и с мъжките събирания, познавам всички приятели на мъжа ми, дори пием кафе заедно когато се видим и сме в чудесни отношения, но не излизам с тях, когато се разбират да се съберат на бира или на каквото и да е излизане по мъжки.
03 Сеп 2015, 11:46
15 Сеп 2015, 13:30
Mauritius написа:Pipilota написа:Аз мисля, че жените определено нямат място на мъжките излизания, все едно моя мъж да излиза, с мен, когато се събираме 5-6 жени, какво да прави там, да слуша за гримове, прически, как се оплакваме от мъжете си и как обсъждаме бившите си гаджета? Същото е и с мъжките събирания, познавам всички приятели на мъжа ми, дори пием кафе заедно когато се видим и сме в чудесни отношения, но не излизам с тях, когато се разбират да се съберат на бира или на каквото и да е излизане по мъжки.
Ама вие много държите да има някакво разделение, при нас не е точно така, излизаме заедно всички, апък оттам нататък кой, как и къде ще се групира си е негова работа!
15 Сеп 2015, 15:14
Локумът написа:Mauritius написа:Ама вие много държите да има някакво разделение, при нас не е точно така, излизаме заедно всички, апък оттам нататък кой, как и къде ще се групира си е негова работа!
Ако мъжът ти излиза с приятели да пие бира да гледат мач и да играят белот, ти каква роля имаш в цялата картинка? пазиш го да не избяга?
15 Сеп 2015, 16:08
Nightmare написа:[
Абе като си е мъжка вечер, с някаква уговорка - разбирам, но иначе да се чувствам неудобно от това, че съм се озовала сред приятелите му - мал шанс
16 Сеп 2015, 12:37
rabotnata pchela написа:Nightmare написа:[
Абе като си е мъжка вечер, с някаква уговорка - разбирам, но иначе да се чувствам неудобно от това, че съм се озовала сред приятелите му - мал шанс
Е то точно за това става въпропс, за тяхната мъжка вечер с уговорка, а не случайността.