За мъжки вечери и женските опасения?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: За мъжки вечери и женските опасения?

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Сеп 2015, 13:08

Не е разделение, но е вермето, в който той иска да псува и да се забавлява, да плюе по земята, трябва да има свобода да го направи, нали?
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Pipilota » 16 Сеп 2015, 13:36

Не мисля, че ще е необходимо да се пазим толкова много, по-добре да си имаме доверие и да се случват нещат и без да бъдат наричани със специални имена като мъжки вечери и женски вечери.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Rali_hr » 29 Сеп 2015, 11:42

Аз съм на мнение, че всеки трябва да има свободно време, но не бива да се злоупотребява, лошо няма, ако жената понякога е там, или мъжът попадне на женската вечер. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот kalinka-kuku » 29 Сеп 2015, 11:51

Няма лошо всеки да има 'своето' време, само да не се прекалява и да не се злоупотребява - точно правилно казано. :)Има много мъже, които вече държат всяка седмица да имат по един такъв ден, но не държат да имат специален ден с любимата си, това е мега гадно! :!:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Fancy » 29 Сеп 2015, 15:55

Никога отношенията ми със съпруга ми не са били такива, съответно не мога да си представя смисъла на това да се делим, т.е. никога не съм го връзвала до мен, та да го отвързвам за една негова си вечер!
Fancy

Мнениеот Kremiliya » 29 Сеп 2015, 17:06

Ве сте много странни, как така ще излиза когато на него му е кеф, ами грижите за жената и за къщата, а и ще харчи семейния бюджет в напивания с разни олигофрени, които му се гласят за приятели, осъзнайте се малко
Аватар
Kremiliya

Мнениеот yonko » 30 Сеп 2015, 17:42

Kremiliya написа:Ве сте много странни, как така ще излиза когато на него му е кеф, ами грижите за жената и за къщата, а и ще харчи семейния бюджет в напивания с разни олигофрени, които му се гласят за приятели, осъзнайте се малко

Предполага се, че съпругът не е осъден на пробация или затвор при съпругата си и съответно може да излиза и когато "му е кеф".
Ще издам една тайна: не всички мъже живеят в олигофренска среда, не всички задължително се напиват на всяко излизане. Въпрос на избор е коя жена за какъв ще се омъжи. А жената ако е пълнолетна, може да се грижи няколко часа и сама за себе си и детето.
Паралелно със семейния бюджет съществуват и фондове от типа "И аз съм човек" - не при всички мъже, но при наличие на свърхконтролиращи съпруги се налага да се поддържат :)
Написаното по-горе е мое лично мнение и не е основание за предприемане или прекратяване на каквото и да е лечение.
Отговорността за здравето Ви и здравето на близките Ви е Ваша и на лекуващия Ви лекар.
yonko

Мнениеот yonko » 30 Сеп 2015, 17:42

Kremiliya написа:Ве сте много странни, как така ще излиза когато на него му е кеф, ами грижите за жената и за къщата, а и ще харчи семейния бюджет в напивания с разни олигофрени, които му се гласят за приятели, осъзнайте се малко

Предполага се, че съпругът не е осъден на пробация или затвор при съпругата си и съответно може да излиза и когато "му е кеф".
Ще издам една тайна: не всички мъже живеят в олигофренска среда, не всички задължително се напиват на всяко излизане. Въпрос на избор е коя жена за какъв ще се омъжи. А жената ако е пълнолетна, може да се грижи няколко часа и сама за себе си и детето.
Паралелно със семейния бюджет съществуват и фондове от типа "И аз съм човек" - не при всички мъже, но при наличие на свърхконтролиращи съпруги се налага да се поддържат :)
Написаното по-горе е мое лично мнение и не е основание за предприемане или прекратяване на каквото и да е лечение.
Отговорността за здравето Ви и здравето на близките Ви е Ваша и на лекуващия Ви лекар.
yonko

Мнениеот qwerryyy » 30 Сеп 2015, 20:36

И все пак не е необходимо всяка седмица мъжът да излиза сам, а примерно да не излиза с жена си и детето си, което се случва адски често!
Аватар
qwerryyy

Мнениеот rabotnata pchela » 30 Сеп 2015, 20:57

Слушайте момичета, това, че мъжете ни имат мъжки вечери, не значи, че ние не можем да имаме женски ДНИ! :mrgreen: Днес си изкарах един такъв ден, страхотен беше :)
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже