22 Яну 2016, 17:49
mix_twix написа:Кременче, дори и да си вържиш мъжа у вас, той като му се ще да си развее това, дето го има в гащите ще го развее, независимо ти дали искаш или не искаш. Незавиисмо дали си мислиш, че той е на работа, а той може да се забавлява адски много през това време. Тъй че не се шашкай много.
25 Яну 2016, 14:47
25 Яну 2016, 16:05
asdddwww написа:То всичко,което се случва по мъжките вечери в стила на "Ергенски запой" е само в главите на жените, не на някой друг.
25 Яну 2016, 16:30
svetlozara написа:asdddwww написа:То всичко,което се случва по мъжките вечери в стила на "Ергенски запой" е само в главите на жените, не на някой друг.
Е то ако има някъде такива купони и аз бих се включила.Но си прав, че жените в повечето случаи излишно се притесняваме, което е абсолютна глупост, за мен.
09 Фев 2016, 12:43
10 Фев 2016, 16:17
iwoni написа:Ние сме се разбрали - когато има мъжка вечер, и аз имам женска, и всичко е окей. Да ги нямаме после ти излизаш, а аз не
11 Фев 2016, 22:01
12 Фев 2016, 10:36
Pipilota написа:Оф побркана работа са тея опасения. Мовт хубавец излезе ей сега с другарите да пият бира и да гледат филм, ще ходят на кино. После уж в някъв бар. Колко луда трябва да съм, че да седна да си мисля глупости - че той ми иневерява и подобни.. абсурдно е. Но наша обща приятелка е заковала мъжа си у тях. Отношенията им вече са на кантар... тъй пе не ги стискайте тези мъже, ако искаъе всички да сте щастливи. Сипах си чаша вино и съм седнала пред компютъра с една цигара. Децата гостуват на баба си, че нали е ваканция. :)
16 Фев 2016, 11:10
16 Фев 2016, 13:52
Kaya написа:iwoni написа:Ние сме се разбрали - когато има мъжка вечер, и аз имам женска, и всичко е окей. Да ги нямаме после ти излизаш, а аз не
Ами ако ти не можеш да излезеш, защото примерно няма с кой, тогава него пускаш ли го?