Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
02 Май 2017, 15:34
Н е ми пречат мъжките вечери, ако никой не твърди, че женските вечери са излишни. Ако се издигнат подобни твърдения, вече мога да се замисля.
04 Май 2017, 12:58
Не схващам кое е толкова трудното, двойката да излиза по отделно. Много наши познати все така казват, че по отдено не можело, по-скоро жената го казва "той не обича"... :) да бе, не обича..
Сякаш са се наредили на опашка, за да го вземат точно пък тоя мъж..
04 Май 2017, 15:20
Локумът написа:Не схващам кое е толкова трудното, двойката да излиза по отделно. Много наши познати все така казват, че по отдено не можело, по-скоро жената го казва "той не обича"... :) да бе, не обича..
Сякаш са се наредили на опашка, за да го вземат точно пък тоя мъж..
Хаха, да има нещо такова - прекалено е.
04 Май 2017, 16:11
А, нека си излиза мъжа ми, не го спирам аз също бих излизала колкото си искам! Няма лошо всеки има нужда да си почине, да се откъсне от дома си и то не, защото хората там са му неприятни, ами чисто, за да си поеме дъх, да се види с някой друг и да разнообрази ежедневието си.
04 Май 2017, 18:33
Такива излизания са полезни и за двата пола, и единия и другия имат нужда да си отдъхнат един от друг, да се оплачат, да се забавляват и изобщо да разтушат малко без другия и в това няма лошо. Може би е непривично за млади двойки, но през годините си е съвсем нормално, че и препоръчително.
05 Май 2017, 09:26
Всеки е различен, някои семейства не могат да приемат, че половинките им ще излизат, на други пък почти не им дреме по тоя въпрос.
Вече на кой какви са опасенията, не можем да кажем, за мен са безсмислени истории, които нямат никакъв смисъл.
05 Май 2017, 09:46
когато двойката е семейсто трябва да излиза заедно и без друго, повечето нямаме много големи възможности и единия и другия да излиза, или най-често не се излиза с месеци. Остава накрая и единия да се забавлява за сметка на другия..
05 Май 2017, 12:33
Какво толкова ги е страх тея жени, че мъжете им ще излязат.

Ние необвързаните не можем да си намерим жени, те с децата и къщите ще са с повече внимание.
05 Май 2017, 13:59
Такива излизания дори са полезни за здравето и на мъжете и на жените. Всеки има нужда понякога да се поразходи и да се развлече малко, не е станало кой знае какво ..
08 Авг 2018, 15:54
Не знам каква е тази лудост да не приемаме, че партньорът ни може да се забавлява и без нас, дори и да не мислим за изневери, просто жените не могат да се съгласят, че мъжът може да излезе без тях. Те също не излизат без него, за мен това е сбъркано.
Какво лошо има всеки да има личен живот, въпреки че са двойка?!