Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Тенденциите в обзавеждането, има ли такива?

23 Ное 2016, 23:43

Andrey написа:Като всяка мода и това с винтиджа ще отмине. Затова като обзавеждате, обзавеждайте, така както ви харесва, без да се влияете от модата, за да не се окаже един ден, че не ви харесва, или модата е отминала и на ново се юрнете да сменяте всичко.

Всяка мода отминава. Както преди 20-30 години се е обзавеждало по един начин, сега то не е вървежно. Отвреме на време трябва да се променя интериора, иначе става скучно.

24 Ное 2016, 09:31

pravilno написа:
Andrey написа:Като всяка мода и това с винтиджа ще отмине. Затова като обзавеждате, обзавеждайте, така както ви харесва, без да се влияете от модата, за да не се окаже един ден, че не ви харесва, или модата е отминала и на ново се юрнете да сменяте всичко.

Всяка мода отминава. Както преди 20-30 години се е обзавеждало по един начин, сега то не е вървежно. Отвреме на време трябва да се променя интериора, иначе става скучно.

Аз пък не съм съгласна, не бих си сменяла интериора, само щото модаат се е сменила и видиш ли ся, заради модата трябва да хвърля кухня за 2-3 000 и да си сложа нова, само за да съм на линия. трябва да съм трала-ла.

29 Ное 2016, 15:07

Със сигурност има моди и към днешна дата, всеки си обзавежда според модата, в крайна сметка,ако не искаш нещо свръх нестандартно, то избираш това, което го има по магазините.

29 Ное 2016, 16:44

Все си има модерно, не се знае, може да дойде моментът, в който ще се върнат на мода пак предишните неща, които сега изхвърляме.

29 Ное 2016, 16:53

О, със сигурност! Винаги се връщат старите неща. Но не е нужно да хвърляш 2-3000 лв. за нова кухня. Може с подръчни и евтини материали да промениш обзавеждането или начина, по който изглежда. Сега поне има толкова разнообразие. Различни фолиа, бои, аксесоари.

02 Дек 2016, 15:43

Оф, като се познавам каква съм и как всичко ми омръзва един ден ще имам отстъпка в някой магазин за ремонти като редовен клиент. :lol:

02 Дек 2016, 16:39

За мен е много важно вси4ко да е модерно и да е хубаво вкъщи

27 Яну 2017, 13:39

Как да няма тенденции, ако погледнете старите мебели, които са в домовете на бабите ни, те са си били модерни за онея години, но сега не е така, сега вижте в един магазин какви са тенденциите. Мода има във всичко, аи вкусът се променя, според предлагането.

27 Яну 2017, 14:21

Харесвам новото обзавеждане и новите тенденции, които излизат за боядисване на стени и такива подробности, обичам да ми е ново и модерно, но не мога всеки път като излезе нещо различно и да тръгна да сменям вкъщи :lol: . Направо ще ме изселят.

16 Фев 2017, 10:51

Новото обзавеждане ми харесва, че е с една идея по-чисто от едно времешното, когато е било важно да има шкафчета. :) Но не ми харесва и да не е помислено, че ще има нужда да се прибират някои неща из дома и просто да се забравят и чекмеджетата :) нека да има от всичко, но със стил. :) Направя ли нещо, което ми харесва, няма сила която да ме накара да го променя, само защото модата на мебелите е нова. Ако новото ми хареса - да, може да помисля, но за част , в която не съм така сигурна, че ми харесва.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3