Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
23 Яну 2014, 16:50
Няма нищо по-хубаво от една качествена обиколка на света, запознанства с много и качествени хора! Не съм излизала много извън България, но бих повторила и потретила на много места и то главно извън Европа!
25 Фев 2015, 11:55
Ходила съм само в Гърция и си ми хареса, като цяло и в България можеш много да видиш, ако следваш туристически курс.
27 Фев 2015, 12:38
Не съм ходила много по света, само в близки до родината дестинации, хареса ми много в Чехия
05 Мар 2015, 10:35
Е най си е хубаво на село, но да отидеш в някое автентично такова
05 Мар 2015, 18:07
Pipilota написа:Е най си е хубаво на село, но да отидеш в някое автентично такова

Така е, пък и си е светско място в крайна сметка
09 Мар 2015, 17:38
И аз не съм обикаляла много, но съм страшно впечатлена от Истанбул. Искам да се връщам към това място отново, отново и отново.
09 Мар 2015, 18:16
Не съм пътувала много, но пък ми се иска да отида в Австралия! Представям си го като толкова специално и удивително място, как да не отиде човек?
12 Мар 2015, 16:04
Malina написа:Не съм пътувала много, но пък ми се иска да отида в Австралия! Представям си го като толкова специално и удивително място, как да не отиде човек?
Там със сигурност ще е голямо преживяване най-вече заради големия брой насекоми, които са смъртоносни.
16 Мар 2015, 11:26
Yarost написа:Malina написа:Не съм пътувала много, но пък ми се иска да отида в Австралия! Представям си го като толкова специално и удивително място, как да не отиде човек?
Там със сигурност ще е голямо преживяване най-вече заради големия брой насекоми, които са смъртоносни.

хахаха

Да му се прииска да отиде на човек, след твоя коментар, да се срещне с тези зверове.

Все пак в Австралия и хора живеят, така че надали е толкова смъртоносно да отидеш на екскурзия там