Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

НОВО! Стол за орална любов – как си го представяте?

28 Яну 2014, 16:57

Поредната необичайна мебел, която обаче попада в категория „За възрастни”!
Вчера прочетох за новосъздадения стол за орална любов, който не мога, май, да си представя! :roll:

Имам се за човек с богато въображение, но не мога да се досетя какво по-различно може да има на този стол, за да се продава, не в мебелните, а в магазините за възрастни!
Какво ще кажете, бихте ли се възползвали от стол за орална любов, за да разнообразите сексуалните си преживявания и да разширите хоризонтите на сексуална наслада?

Всъщност какво смятате, че представлява, как си го представяте и аз не бих отказала, като се замисля? :idea:

Re: НОВО! Стол за орална любов – как си го представяте?

28 Яну 2014, 17:00

Не можеш да му хванеш спатиите на този бизнес, каквото и да правиш!
Едва ли бих се възползвала, но си го представям като обикновен рибарски стол - сгъваем с дупки тук-таме... нали се сещаш :lol: нямам други идеи, казано честно :D

28 Яну 2014, 17:01

С автоматична жена ли върви или не? :lol:

28 Яну 2014, 17:04

Хахахахаха какъв рибарски стол, това си е чисто магаре (от онези на които преглеждат жените, нали знаеш) или поне на мен на такова ми прилича!
А ти Карлов, много искаш! :D :D :D :D

04 Дек 2014, 18:07

Сигурно ще е полегнал стола :lol: та да има повече място за изява :lol: :lol: :lol:

08 Дек 2014, 14:34

Реших да потърся в Гугъл как изглежда този стол! МНого интересни неща видях, но направо ме е срам да ви споделя :mrgreen: :oops: :lol: :lol:

09 Дек 2014, 12:59

Rali_hr написа:Реших да потърся в Гугъл как изглежда този стол! МНого интересни неща видях, но направо ме е срам да ви споделя :mrgreen: :oops: :lol: :lol:

Намерих аз, един секс стол! Шегата настрана де, не мога да си го представя, пък и кой знае колко удобства надали ще предостави, то удоволствието не идва от удобството :Р

21 Май 2015, 14:49

Е фамозен е столът, но дотам, няма нищо особено перверзно в него, по-скоро аристократично, но Andrey е прав, че удоволствието не зависи от удобството в случая!

21 Май 2015, 14:59

За първи път чувам! Специализираните предмети винаги ми говорят за някакъв професионализъм и работа, странно ще ми е ако имам такъв стол, или някой ме покани на подобен хаха : :lol:

21 Май 2015, 16:22

Ще си взема такъв стол и ще го предлагам само на свекървата като дойде на гости хахахахха :lol: :lol: :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2