Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
11 Юни 2015, 12:40
Вярвам до някъде в знаците от съдбата, но не бих казала, че чак се взирам до безкрайаност и го вземам под много голямо внимание.
09 Фев 2016, 16:31
Аз вярвам, че всичко, което ни се случва, е с причина и ние трябва да открием каква е.
09 Фев 2016, 17:09
roksana написа:Аз вярвам, че всичко, което ни се случва, е с причина и ние трябва да открием каква е.

Хм, интересно каква ли причина може да има. Искаш да кажеш, че ти за всеки ден седиш и си блъскаш главата е те тва ся днеска що стана и какво иска да ми каже съдбата и Всевишния с днешния ден?! Не си ли полудяла вече.... оп извинявай за риторичния въпрос.
10 Фев 2016, 16:09
Локумът написа:roksana написа:Аз вярвам, че всичко, което ни се случва, е с причина и ние трябва да открием каква е.

Хм, интересно каква ли причина може да има. Искаш да кажеш, че ти за всеки ден седиш и си блъскаш главата е те тва ся днеска що стана и какво иска да ми каже съдбата и Всевишния с днешния ден?! Не си ли полудяла вече.... оп извинявай за риторичния въпрос.

Е, то трябва да има хора за всичко

Аз съм перде и даже да ми навираш нещо в лицето няма да го отразя.
10 Фев 2016, 16:51
Излишно напрежение е да търсиш постоянно причина защо се случват някои неща. Напълно излишно.

Ако се влага повече размисъл за бъдещето и какво би направил, следвайки своя труд, а не какво видиш ли ти намеквала съдбата ефекта би бил по-добър.
12 Фев 2016, 14:57
svetlozara написа:Излишно напрежение е да търсиш постоянно причина защо се случват някои неща. Напълно излишно.

Ако се влага повече размисъл за бъдещето и какво би направил, следвайки своя труд, а не какво видиш ли ти намеквала съдбата ефекта би бил по-добър.
Това вече е изкривена психика

. Но признайте, че някой път съдбата наистина ти дава възможности, които ако ги забележиш, се възползваш, ако не, после съжаляваш. Някои това считат за знак
02 Мар 2016, 11:51
klara написа:svetlozara написа:Излишно напрежение е да търсиш постоянно причина защо се случват някои неща. Напълно излишно.

Това вече е изкривена психика

. Но признайте, че някой път съдбата наистина ти дава възможности, които ако ги забележиш, се възползваш, ако не, после съжаляваш. Някои това считат за знак

Да, може да е Божия намеса.
04 Май 2016, 17:02
Съдбата е каквото сам си направиш

. Абсолютно валидни са думите, че каквото сам си направиш, и Господ не може да ти помогне и обратното - помогни си сам, за да ти помогне и Господ

.
11 Май 2016, 17:14
Наситина е така, че сами си носим хомота от нашите лични решения, ако са лоши то рано или късно съжаляваме за това.
12 Май 2016, 10:00
Често решенията ни са продиктувани от его, гордост или неразбиране. Ако по-малко им се доверяваме, ще е по-добре за нас.