Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
22 Дек 2014, 17:15
Има разбира се, мисълта много помага за това което искаме
22 Дек 2014, 17:32
Има много ясно, как да няма, затова казват, че трябва да мислим хубави неща, ако искаме да ни се случват хубави неща!
22 Дек 2014, 23:15
julianne написа:Вчера бях в една книжарница и попаднах на раздел, в който са събрани книги от сорта „Подсъзнанието може всичко”, „Монахът, който продаде своето ферари”и т.н.
Замислих се, че излизат все повече книги с посланието, че всичко е в нас и в нашата мисъл, че можем да променяме живота си, да печелим пари, да имаме всичко, което пожелаем

благодарение отново на мисълта.
Според вас, възможно ли е това?

Възможно ли е да командваме собствения си свят само със силата на мисълта?

Възможно ли е мисълта ни да има толкова голяма сила?
В началото си мислих, че се издават такива книги, защото хората имат истинска нужда от тях, съответно автори и издатели много добре знаят това и се възползват от всяка нужда на обществото, за да печелят пари от нея.
Но след това се сетих нещо друго, със сигурност сте виждали малки деца дадени в манастири като Шаолин, които имат невероятни способности, например местят предмети със силата на мисълта си.
Раздвоена съм, мислите ли, че нашата мисъл наистина има сила, за която ние не подозираме и потискаме?
много проблеми започват от неподходящото негативно мислене, затова вярвам, че трябва да мислим позитивно
това е, просто и лесно казано
29 Дек 2014, 11:22
Ако може да сме здрави и богати само с положителна мисъл, то да започвам!

))
30 Дек 2014, 11:10
Lollipop написа:Ако може да сме здрави и богати само с положителна мисъл, то да започвам!

))
Чак толкова лесно няма да е, но ще е добро начало, за да работиш в тази посока

)) Ако мислиш позитивно, докато ядеш маруля вместо хамбургер, то със сигурност ще си по-здрава

)
30 Яну 2015, 13:15
Според мен е много важно да се мисли положително, защото това помага наистина да бъдем по-щастливи!:)))
28 Дек 2016, 11:35
мисълта ни движи целия живот и ни помага да имаме определени възприятия, като цяло всичко в живота си можем да контролираме чрез мисълта си, така че трябва да се взема на сериозно! :)
28 Дек 2016, 12:07
Аз съм склонна да вярвам, че ни се случва това, акоето мислим. Не, че ако мислим, че ще сме световно известни то се случва като с магия, но и подсъзнателно почваме да вървим към това, което искаме и рано или късно, то става реалност.
28 Дек 2016, 12:16
Малко хора се замислят, че начинът, по който мислят, определя живота им и наистина има значение. От това как мислиш зависят и реакциите ти спрямо това, което ти се случва, и спрямо другите хора.
28 Дек 2016, 13:40
Има, много ясно! Когатор мислиш, че ще ти се случи нещо лошо, малко по малко се буташ към такова развитие на нещаа, но когато вярваш, че всичкоще е наред, намираш начин да го направиш истина това нещо!