06 Яну 2015, 18:00
07 Яну 2015, 18:10
14 Юли 2015, 09:06
Pipilota написа:Лошото е, че проблемът е нашата храна не е само в маргарина, отърваваме се от това зло и мажем филията с топено сирене или си хапваме доволно нишесте.
15 Юли 2015, 22:14
16 Юли 2015, 06:23
16 Юли 2015, 10:05
16 Юли 2015, 11:43
16 Юли 2015, 16:42
Monika_Spasova написа:И аз не го обичам, купувам си Масло Вълчев и съм доволна!Вкусно е и мисля, че е с достатъчно добра консистенция, не се съмнявам обаче, че има и една купчина боклуци, но какво да се прави, как да позная кое масло е качествено?!
17 Юли 2015, 15:39
20 Юли 2015, 14:06
nushi.kisyova написа:Отдавна не купувам нито масло, нито маргарин, караме само на зехтин и ако ни се дояде филийка тъмен хляб, слагам зехтин на нея и така си я правя вкусна