В началото/средата на 90-те години си имаше хубаво качествено масло, но защо да го ползваме,

Не купуваме маргарин отдавна, но мисля, че хората го правят поради факта, че е сравнително по-евтин, ако го сравним с немското масло, което като че ли е най-качествено, но отново съдържа двайсетина процента маргариноподобни мазнини, но под прикритие.

Е, извинения, за да продължим да си караме в коловоза, който добре сме отъпкали с годините можем да намерим винаги,


Не мисля, че е необходимо да изреждаме причини, поради които сме Против употребата на маргарин (тъй като в него не се съдържа нищо полезно), въпреки настойчивите и (почти) убедителни реклами на маргарини като Калиакра и Бесел!
Та, вие За или Против използването на маргарин сте, какво ще изберете масло или маргарин (бил той и „полезен” за сърцето)?


