04 Фев 2014, 12:56
04 Фев 2014, 13:08
04 Фев 2014, 14:25
08 Фев 2014, 03:49
10 Фев 2014, 15:43
Masrya написа:Всъщност маргарина не би трябвало да има нещо общо с маслото. Аз съм категорично против. Слава Богу майка ми държеше да се храня здрависловно и абсолютно винаги сме имали масло вкъщи. Понякога лошо, понякога по-добро, но масло да е, а не мяргарин. Явно е, че в България няма много качествено такова, но аз имах късмета да ям 100 % натурално масло неведнъж. При нас има даже свинска маз смесена с маргарин и малко масло, и го водят за масло а пък е *@*.маргарин бих исползвала за готвене вместо олио или нещо такова... но да ям филийка с маргарин и мед вместо с масло и мед... не.. мерси. Или пък в ориза да си сложа маргарин "место масло.... блякс...
10 Фев 2014, 16:33
Коцева написа:Masrya написа:Всъщност маргарина не би трябвало да има нещо общо с маслото. Аз съм категорично против. Слава Богу майка ми държеше да се храня здрависловно и абсолютно винаги сме имали масло вкъщи. Понякога лошо, понякога по-добро, но масло да е, а не мяргарин. Явно е, че в България няма много качествено такова, но аз имах късмета да ям 100 % натурално масло неведнъж. При нас има даже свинска маз смесена с маргарин и малко масло, и го водят за масло а пък е *@*.маргарин бих исползвала за готвене вместо олио или нещо такова... но да ям филийка с маргарин и мед вместо с масло и мед... не.. мерси. Или пък в ориза да си сложа маргарин "место масло.... блякс...
До колкото съм чела, зная, че маргаринът става още по-вреден при преработка, така че и за готвене не е добре да го ползваш!
Зная, че някои хора си купуват масло от мандра направо, но как?
14 Фев 2014, 13:34
17 Фев 2014, 13:55
pepa1974 написа:Маргаринът е НЕФТОПРОДУКТ за каква полза може да става въпрос?
17 Фев 2014, 16:20
m.vulev написа:pepa1974 написа:Маргаринът е НЕФТОПРОДУКТ за каква полза може да става въпрос?
Какво ще рече "НЕФТОПРОДУКТ", дори някъде бях чел, че някои марки да обявили, че в техните продукти не се съдържат трансмазниниинтересно, нали?
20 Фев 2014, 15:05
djudjanka написа:m.vulev написа:pepa1974 написа:Маргаринът е НЕФТОПРОДУКТ за каква полза може да става въпрос?
Какво ще рече "НЕФТОПРОДУКТ", дори някъде бях чел, че някои марки да обявили, че в техните продукти не се съдържат трансмазниниинтересно, нали?
Ще рече, че се прави от нефт (Е-тата, които се съдържат в маргарина се получават от преработката на петрол).