06 Фев 2014, 16:20
06 Фев 2014, 16:29
14 Фев 2014, 12:12
penny написа:Здравейте, дъщеря ми стана вече на 6 месеца и бабите нямат търпение да отрасне още малко, за да му купят обеци и да й пробием ушичките.
Забранила съм на бабите да купуват каквито и да било обеци без наше съгласие, но ще видим кой ден ще ме изненадат!![]()
Аз обаче не съм убедена, че възрастта е подходящаи въобще, че е добре да пробиваме ушичките на дъщеря ми докато е бебе!
Тя не е от най-кротките и мирни деца, затова си мисля, че първо може да я пробият на криво, докато се швъка и второ е добре да оставим този избор на нея, но едва ли ще удържа на натиска!![]()
Като зная това, гледах в интернет модели на бебешки обеци,но няма голямо разнообразие и не мога да преценя качеството им.
Всъщност, на каква възраст е добре да пробия ушичките на дъщеря ми, колко според вас е добре да е отраснала?
17 Фев 2014, 13:08
pepa1974 написа:penny написа:Здравейте, дъщеря ми стана вече на 6 месеца и бабите нямат търпение да отрасне още малко, за да му купят обеци и да й пробием ушичките.
Забранила съм на бабите да купуват каквито и да било обеци без наше съгласие, но ще видим кой ден ще ме изненадат!![]()
Аз обаче не съм убедена, че възрастта е подходящаи въобще, че е добре да пробиваме ушичките на дъщеря ми докато е бебе!
Тя не е от най-кротките и мирни деца, затова си мисля, че първо може да я пробият на криво, докато се швъка и второ е добре да оставим този избор на нея, но едва ли ще удържа на натиска!![]()
Като зная това, гледах в интернет модели на бебешки обеци,но няма голямо разнообразие и не мога да преценя качеството им.
Всъщност, на каква възраст е добре да пробия ушичките на дъщеря ми, колко според вас е добре да е отраснала?
Как така ще " швъка"? Няма ли специалист да пробива ушите? Но май най-добре, когато порасне детето, само да реши, дали иска дупки на ушите, а и честно казано ужасна гледка са сладки бебенца с някакви треперушки, халкички, та дори и топченца. На едно перфектно бебешко ухо стои адски кичозно някакво бижу, чиято идея по принцип е да акцентира върху женската сексуалност.
17 Фев 2014, 17:43
19 Фев 2014, 17:38
pepa1974 написа:Мястото се обезчувствява и манипулацията трае секунди-пробива се с пистолет, така че въобще няма проблем при специалист, особено, ако го прави лекар или в студио с квалифициран персонал, в противен случай и в кома да заведеш някого е опасноВ този смисъл СПЕЦИАЛИСТ не трябва да е в кавички!
Колкото до различния вкус- крайно време да назоваваме кича и безвкусицата с точните имена! Когато акцентираш на сексапил, ерогенни зони и т.н. на малко дете чрез бижута, лак, грим е проява на лош вкус! Същото е и с обиците!
20 Фев 2014, 17:13
20 Ное 2014, 10:00
17 Юни 2016, 15:04
21 Юни 2016, 11:55
Нали има обеци с различни закопчавания, има едни които почти не се свалят, или е адски невъзможно. :)sofi_black написа:Не е ли опасно толкова малко дете да му се сложат обеци? Не толкова пробиването, колкото да не ги свалят и да глътнат някое винтче или направо цялата обеца.