Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
04 Ное 2016, 15:47
Малина, и мен това би ме притеснило, не че ще стана по-мръсна. Дори по този начин се възпрепятства навлизането на бактериите, така че в действителност е полезно да не сме дюс, друг е въпросът, че в интимен план не е приятно никак даже.
04 Ное 2016, 16:57
Ми най-малкото от естетическа гледна точка тма косми не трябва да има.
04 Ное 2016, 21:07
puhcheto написа:Има мъже, които искат жената да няма никакви косми, има и такива, които харесват само на венериния хълм да има косми. Щом се нарича интимна прическа, значи не става въпрос за гора, оставена свободно да расте и трудно може да се сбърка с неподдържана жена.
Напълно съм съгласна с теб.
07 Ное 2016, 10:12
Аз си оставям само на венериния хълм, но късички. И на мен не ми е приятно да са дълги и да стърчат.
12 Ное 2016, 18:17
Само ги подкъсяваш ли?
14 Ное 2016, 11:53
Поддържането на интимна прическа показва отношение и към партньора, и към самия теб, затова е важно според мен.
14 Ное 2016, 13:10
Отдавна няма жена, която да се е оставила както природата я е създала, дали ще има само тук-таме някой косъм, ще е напълно без или друго, то мисля зависи от времето, в което жената е пораснала, зависи и от партньора, дали е съгласен с косъмчетата или държи да няма. Мисля, че още има сексуално активно поколение, което няма нищо против космите ;)
14 Ное 2016, 13:15
Чела съм за много жени в чужбина, които са против обезкосмяването и си ходят, както природата ги е създала.
Different people, different minds ..
14 Ное 2016, 14:42
denislavahristova написа:Чела съм за много жени в чужбина, които са против обезкосмяването и си ходят, както природата ги е създала.
Different people, different minds ..
Възможно е, някои жени по света върнаха на мода и окосмените мишници.
14 Ное 2016, 18:05
Не си представям тези жени, които си оставят космите навсякъде, да тръгнат по улицата с пола и гордо да се показват

. триъгълника е ясен, там няма кой да го види.