Липосукция – дайте ми препоръки?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Липосукция – дайте ми препоръки?

Мнениеот nushi.kisyova » 14 Фев 2014, 14:07

От години имам проблем с бричовете. Цял живот съм тренирала, понеже имам склонност към напълняване.

Решила съм се да си направя липосукция, но не зная, нито в кой град, нито при кой хирург!

Имам нужда от препоръки, жени, който са минали през липосукция, не желая да ме разубеждавате, :x тъй като съм пробвала всичко, но без ефект, така съм стигнала и до това решение!!!

Страх ме е да не попадна на некомпетентен хирург, защото моя приятелка ми разказа, че ако липосукцията не е направена както трябва се получават неравности, направо като дупки, на което съм склонна да повярвам!

Чета в различни сайтове на пластични хирурзи, но никъде не е упоменато, че може да се стигне до този дефект! :idea:

Можете ли да ме информирате за цените при липосукция (горе-долу, но само на добри лекари) и все пак да ми кажете, от кои имате добри впечатления!

Разбрах, че след липосукцията боли много първите дни, по принцип издържам на болка, но се чудя какво по-точно те боли – мускула, самото място на разреза?
nushi.kisyova

Re: Липосукция – дайте ми препоръки?

Мнениеот Мади Ранчева » 14 Фев 2014, 14:16

До колкото съм чувала в момента е модерна тази лазерна липосукция, не зная какво точно представлява, но можеш да разучиш повече!

Иначе майката на моя приятелка преди години си прави и лекаря я е посъветвал, след като мине известно време от операцията, трябва да се поддържаш с много масажи, за да не станеш на дупки. Каза, че боли след липосукцията наистина много (не каза кое точно), но за 2-3 дни минавало всичко! ;)
Мади Ранчева

Мнениеот boriskarlov » 15 Фев 2014, 08:10

Моята препоръка...не я прави. По-добре отслабвай нормално!
boriskarlov

Мнениеот nushi.kisyova » 19 Фев 2014, 13:56

boriskarlov написа:Моята препоръка...не я прави. По-добре отслабвай нормално!

Как да обясня, че не става въпрос до отслабване, а до премахване на бричове, с които от години се боря и никаква диета или тренировка не може да премахне?!!! Дори и да сваля килограми си остават, така излежда горе-долу дефекта ми:

fd4f899a67410c5_m.jpg
fd4f899a67410c5_m.jpg (7.38 KiB) Прегледано 1040 пъти
nushi.kisyova

Назад към Козметика и грим