Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вечери у дома - без телевизор - опитайте и споделете :)

04 Мар 2015, 18:00

Много е полезно, особено за малките деца, доста добре им действа идеята без телевизия, у нас е забранено да се гледа телевизия вечер при хлапето ;)

11 Мар 2015, 14:25

Принципно, когато имам гости или съм някъде на гости или даже в заведение, е изключително гадно да има работещ телевизор. Наистина се хващам, че несъзнателно се вторачвам в ТВ, а и не само аз...НО! Когато съм си сама винаги си пускам телевизора за фон :) Знам, че е вредно да се храниш, гледайки телевизия, но е по-силно от мен :D

16 Мар 2015, 13:58

И аз пускам телевизора и отгоре на всичкото си и избирам филми, които нямат субтитри, за да мога да си хапвам спокойно и да гледам едновременно. :lol: :lol: :lol:

20 Мар 2015, 13:52

Krum написа:И аз пускам телевизора и отгоре на всичкото си и избирам филми, които нямат субтитри, за да мога да си хапвам спокойно и да гледам едновременно. :lol: :lol: :lol:

Аз съм ПРО и се справям и със субтитрите, докато ям :lol:

20 Мар 2015, 14:17

И аз избирам без субтитри, да не се затормозявам много! :) Защото все съм на една страна и не виждам особено добре ;))

20 Мар 2015, 15:05

annamaria написа:
Krum написа:И аз пускам телевизора и отгоре на всичкото си и избирам филми, които нямат субтитри, за да мога да си хапвам спокойно и да гледам едновременно. :lol: :lol: :lol:

Аз съм ПРО и се справям и със субтитрите, докато ям :lol:

А не не, аз искам да съм по-отдаден на яденето, затова внимавам и гледам да слушам повече, а да гледам в чинията! :lol:

20 Мар 2015, 15:35

У нас никога не гледаме телевизия, когато вечеряме, дори и през останалото време гледаме само в определени часове, ако искаме да видим филм, новини или някое предаване. Много ни помага, децата се научиха да четат, още като бяха на 4. :mrgreen:

20 Мар 2015, 15:52

marsu написа:У нас никога не гледаме телевизия, когато вечеряме, дори и през останалото време гледаме само в определени часове, ако искаме да видим филм, новини или някое предаване. Много ни помага, децата се научиха да четат, още като бяха на 4. :mrgreen:

Много е хубаво това, но вкъщи е невъзможно, поне едни новини си пускаме, а и не мисля, че е нормално пък напълно да се изолираш от света!

20 Мар 2015, 16:26

На мен също ми е странно как може изобщо да не гледаш телевизия, у нас го пускаме поне за фон, като имаме някои любими неща, които гледаме почти всеки ден. :)

20 Мар 2015, 17:02

Някои хора хич не понасят да гледат телевизия, а и по-добре. С приятели се бяхме събрали на скоро и ми направи впечатление, че миналия път, когато срещата ни беше на изключен телевизор (понеже беше развален), беше страхотно, а сега постоянно някой поглеждаше към телевизора...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 10