Вечери у дома - без телевизор - опитайте и споделете :)

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Вечери у дома - без телевизор - опитайте и споделете :)

Мнениеот Malina » 20 Мар 2015, 18:02

marsu написа:У нас никога не гледаме телевизия, когато вечеряме, дори и през останалото време гледаме само в определени часове, ако искаме да видим филм, новини или някое предаване. Много ни помага, децата се научиха да четат, още като бяха на 4. :mrgreen:
Марсу, ти ни разби просто! Дисциплината е хубаво нещо, особено, ако имате деца вкъщи, те трябва да се учат на по-важни занимания, а не да си губят времето пред телевизора. В градината винаги си личи, кое дете прекалява с гледането на телевизия и кое не. :!:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот annamaria » 23 Мар 2015, 14:47

Като изключим, че в доста градини ги изтипосват пред ТВ или компютър, за да не се налага да се занимават с тях :mrgreen:
annamaria

Мнениеот qwerryyy » 23 Мар 2015, 15:43

annamaria написа:Като изключим, че в доста градини ги изтипосват пред ТВ или компютър, за да не се налага да се занимават с тях :mrgreen:

Това е истина, че дори им пускат и филмчета като тримата глупаци, които изобщо не са подходящи за малки деца!
Аватар
qwerryyy

Мнениеот annamaria » 25 Мар 2015, 15:50

qwerryyy написа:
annamaria написа:Като изключим, че в доста градини ги изтипосват пред ТВ или компютър, за да не се налага да се занимават с тях :mrgreen:

Това е истина, че дори им пускат и филмчета като тримата глупаци, които изобщо не са подходящи за малки деца!

Ахахахах, е това ме разби :) :) :)
annamaria

Мнениеот kalinka-kuku » 25 Мар 2015, 16:08

А, вечер не мога изобщо да търпя без телевизия, много ми е важно на сърцето и на душата да си гледам телевизия :)
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Lisica » 25 Мар 2015, 17:42

Аз винаги вечерям пред компютъра, как пък ще ям без да гледам телевизия или нещо, ще ми приседне.
Аватар
Lisica

Мнениеот Локумът » 26 Мар 2015, 10:55

Lisica написа:Аз винаги вечерям пред компютъра, как пък ще ям без да гледам телевизия или нещо, ще ми приседне.

Сигурно си на годините на синовете ми! :) Тъй като са твърде нагли хехе и двамата имат собствен компютър и ядат там, рядко се случва да се съберем заедно на масата, пък да спрем телевизора трябва да е някаква революция. :))
Аватар
Локумът

Мнениеот silver933 » 30 Мар 2015, 12:23

Напоследък реших да пробвам и да пускам по-малко телевизора у нас и да си призная не е чак толкова странно, макар че в началото наистина беше необичайно и трудно, но се свиква. Сега с жена ми се караме повече. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот Lili_pili » 30 Мар 2015, 15:26

silver933 написа:Напоследък реших да пробвам и да пускам по-малко телевизора у нас и да си призная не е чак толкова странно, макар че в началото наистина беше необичайно и трудно, но се свиква. Сега с жена ми се караме повече. :mrgreen:

О, не мога аз, но и така ето повече причини за кавги, а иначе можете да си гледате спокойно телевизора и да си гледате кефа, вместо да се карате ;)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот kauda » 30 Мар 2015, 17:10

Примамливо, но неприложимо :) У дома телевизора е като член на семейството, как да му затворим устата? :mrgreen:
Аватар
kauda

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси