Harmony написа:Гледах една серия на предаването Табу, която ми остана много ясно в съзнанието, някъде на Изток има общност, в която децата се кърмят до 5-6 годишна възраст и за тях това не е ненормално, а и колко да им е повредена психиката, не повече от нашата, със сигурност![]()
![]()
Slavena написа:Harmony написа:Гледах една серия на предаването Табу, която ми остана много ясно в съзнанието, някъде на Изток има общност, в която децата се кърмят до 5-6 годишна възраст и за тях това не е ненормално, а и колко да им е повредена психиката, не повече от нашата, със сигурност![]()
![]()
не мисля че и за детето е полезно да се кърми толкова дълго време, по-добре 1-2 години максимум
svetlozara написа:да, голотата не трябва да е срамна, това са две различни неща, децата е по-добре да виждат какво има другия пол, отколкото да се комплексиратНо за кърменето ми е странно и все пак до 2г мисля, че е ок да с екърми.
Локумът написа:svetlozara написа:да, голотата не трябва да е срамна, това са две различни неща, децата е по-добре да виждат какво има другия пол, отколкото да се комплексиратНо за кърменето ми е странно и все пак до 2г мисля, че е ок да с екърми.
И аз мисля така, вместо да се филмират излишно и да израстват с грешни представи децата е по-добре да знаят направо за какво става въпрос от малки.А за кърменето толкоз - 2 години и стига толкова.
marsu написа:То не е въпросът да се прави секс пред тях, въпрос е да се възпитават без грешни представи, защото когато дойде времето за истината ще им бъде по-трудно да я приемат.
Още от Framar.bg
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта