Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бойлер – с водосъдържател или проточен?

30 Юни 2015, 14:53

У нас съм с проточен бойлер и съм доволна, но не успява зимата да ми загрее достатъчно водата и все се къпя със студена :(

02 Юли 2015, 12:42

И за кухнята е по-добре да се свърже с такъв бойлер ;)

02 Юли 2015, 14:46

Slavena написа:И за кухнята е по-добре да се свърже с такъв бойлер ;)

Има вече по-мощни, които загряват добре водата и може да се къпеш с тях, така че става и за кухня и за баня :idea: ;)

02 Юли 2015, 17:20

Monika_Spasova написа:У нас съм с проточен бойлер и съм доволна, но не успява зимата да ми загрее достатъчно водата и все се къпя със студена :(

Да, тва е гадното тази година бяхме на планина и зимат ав снега се къпахме почти със студена вода, или за да тече проточния бойлер с хубава температура трябваше едва да капе душа! Явно много студената вода е невъзможна за затопляне.

14 Сеп 2015, 15:20

qwerryyy написа:
Monika_Spasova написа:У нас съм с проточен бойлер и съм доволна, но не успява зимата да ми загрее достатъчно водата и все се къпя със студена :(

Да, тва е гадното тази година бяхме на планина и зимат ав снега се къпахме почти със студена вода, или за да тече проточния бойлер с хубава температура трябваше едва да капе душа! Явно много студената вода е невъзможна за затопляне.

затова за там само бойлер класически, иначе стопляне няма, става единствено за чешмите проточния бойлер по такива студени места.

30 Окт 2015, 14:27

Така е, ама късно либе, и не ми се получава, за съжаление. :(
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2