Как се отслабва докато спим? Нека го направим заедно!

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Как се отслабва докато спим? Нека го направим заедно!

Мнениеот nushi.kisyova » 26 Фев 2014, 14:26

До колкото разбирам диетата на д-р Папе няма нищо общо със съня, т.е. не е кръстил книгата си „Да отслабнем докато спим” заради самият сън!

Много ме изненада хранителният режим на самата диета! Става дума за три нормални хранения, като се съобразяваш какво ядеш само сутрин и вечер, както и между храненията!

А идеята за отслабване по време на сън е следната, д-р Папе се придържа към тезата, че инсулинът е виновен за килограмите,затова и не трябва да приемаме друга храна, освен белтъчини за вечеря! От там ще отслабнем докато спим!

Много съм навита да изпробвам тази диета, тъй като имам немалко килограми за сваляне, а това отслабване по време на сън, мисля че е точно за хора, които имат да свалят поне над 10 килограма! :!:
Не зная дали имате впечатления от този режим, аз го намирам за удивителен, хайде мобилизирайте се и да започнем заедно! :idea: :idea:
nushi.kisyova

Re: Как се отслабва докато спим? Нека го направим заедно!

Мнениеот Nightmare » 26 Фев 2014, 14:41

Скоро прочетох за тази диета, но преди няколко дни приключих с Дюкан и се чувствам доста добре -13 килограма, мислих си да си позволя седмица свобода (не, свободия) та тогава да започна с д-р Папе, не звучи, обаче никак зле ;) ;) ;)
Nightmare

Мнениеот Anka » 29 Дек 2014, 16:01

Много интересно звучи, дайте повече подробности за тази диета, защото е супер - да внимаваш за 2 хранения и да сваляш килограми! )
Аватар
Anka

Мнениеот Mamacita » 30 Дек 2014, 01:06

Ихаа тъкмо след празнично ще ни се отрази перфектно! Най-много обичам такива диети, с които не се гладува, за съжаление май не дават ефекта, който сме очаквали :|
Mamacita

Мнениеот S_Milenska » 30 Дек 2014, 10:43

Mamacita написа:Ихаа тъкмо след празнично ще ни се отрази перфектно! Най-много обичам такива диети, с които не се гладува, за съжаление май не дават ефекта, който сме очаквали :|

Възможно е и да се отслабне, ама не ми се вярва много де, ако не мислим какво ядем а само вечер внимаваме няма да има много голям ефект, може би само за килограмите, които сме качили по празниците... :roll:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот moni.sparrow » 22 Май 2015, 16:09

Ако не целиш да сваляш много килограми, би трябвало да се получи по този начин, някой пробва ли досега?
moni.sparrow

Мнениеот nushi.kisyova » 25 Май 2015, 13:05

moni.sparrow написа:Ако не целиш да сваляш много килограми, би трябвало да се получи по този начин, някой пробва ли досега?

Да ви кажа не успях да издържа, защото това означаваше, че за вечеря трябва да ям месо, което за мен е почти непоносимо, опитах, не като да не съм, но се чувствах ужасно, затова преустанових! :(
nushi.kisyova

Мнениеот Anka » 25 Май 2015, 18:11

Месото не може ли да се замени с яйца примерно? :)
Аватар
Anka

Мнениеот Andrey » 26 Май 2015, 09:47

Anka написа:Месото не може ли да се замени с яйца примерно? :)

Защо да не - това е най-евтиния протеин :)
Аватар
Andrey

Мнениеот Slavena » 26 Май 2015, 10:27

тази диета не изглежда никак зле да се отслабва, докато се спи, значи ако вечерта си хапваме само белтъци, ще сме слаби.
Slavena

Следваща

Назад към Диети