Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Имплант сигнализира за изневяра?

17 Авг 2016, 11:59

Harmony написа:Оралната любов пак си е вид сексуална активност и сигурно ще се задейства :smile: . Ако почва да писка за всяка една ерекция, не само сутрешна, това ще е голяма мъка :lol: . На мен ми изглежда, че този имплант не е спасител на бракове, а обратното - постоянно под напрежение дали няма да изписка не е работа. Ще има много повече скарани, отколкото спокойни хора.

то наистина интересно, как ще се действа, ако рефлектира на всяка ерекция. От друга страна, нещо се говореше, че ако и другия чип има контакт с него всичко е ок, но ако няма - значи нещо не е наред. :) Това значи ли, че при всяко мастурбиране също ше писука.. лелеее. :) ужас! :) А представяте ли се двойката разделена и прави секс по телефона и получават едни известия, че и на другия импланта е активен :lol:

19 Авг 2016, 13:09

Тогава поне ще знаят със сигурност защо предупреждава импланта :lol: . Абе поредната измишльотина, с която си мислят, че улесняват хората, а всъщност ги превръщат в полумашини и нежелаещи да си мръднат пръстите да поработят върху себе си и проблемите си.

19 Авг 2016, 15:39

МИ някои хора си заслужават да имат такива импланти, това е като да сложиш бодлив нашийник на кучето си. :lol:

22 Авг 2016, 13:18

На кучето можиш да му сложиш, но на такива, за които говориш, как ще им сложиш. Ще избяга като дявол от тамян, те преправа нямат :lol: .

22 Авг 2016, 16:03

pavleta написа:На кучето можиш да му сложиш, но на такива, за които говориш, как ще им сложиш. Ще избяга като дявол от тамян, те преправа нямат :lol: .

хаха може пък да се излъжат, че са намерили истинската голямата любов и че не искат да изневеряват повече ;)

23 Авг 2016, 10:01

Дай, Боже, такова осъзнаване всекиму :lol: ! Аз лично не бих си сложила. Считам го за навлизане в личното ми пространство, а и не бих позволила да си правя експерименти с тялото.

23 Авг 2016, 10:11

Ами извратено си е да се слагат такива неща... малко прекалено ми идва в един момент. :)

27 Сеп 2016, 12:10

При раздяла какво става, пренастройват се имплатите или се свалят ли? :lol:

Re: Виртуална изневяра – счита ли се?

15 Фев 2017, 17:03

Изневяра силно казано май, по-скоро силно залитане, което може да се превърне във физическа изневяра. Изобщо не е приятно и е също толкова болезнено. Колкото и невинно да се изкарва, не е защото все някакви емоции се влагат в тези контакти.

Re: Виртуална изневяра – счита ли се?

16 Фев 2017, 00:40

В началото на връзката ни с моя приятел бях намерила стари съобщения в скайп в бившата му...Липсвала му и не знам си какво. Отделно разбрах, че сигурно 2 години след това още продължавала да му звъни - ей така да го питала как е. :-| Е много ясно, че не ми стана приятна и винаги съм се съмнявала в него дали ме лъже. Оттогава не съм намирала нищо ама може и да трие нещата, знам ли. Тази уж отдавна вече не го търсела - дано да е така.
На мен пък отскоро един колега почна да ми пише и да ме закача, даже си позволява и мръсотии да ми пише и да ме кани на срещи. Аз не съм такава и ясно му показах, че това няма как да стане, защото съм обвързана (на него това явно не му пречи), но въпреки това той упорства и така по-деликатно пак си продължава като явно се надява да се поддам. Случвало ми се е когато моят приятел ме е ядосвал, да влизам в един сайт за запознанства, в който имам регистация от много години, но вече не влизам там като цяло..И може би го правя, за да прочета една мила дума или комплимент по-скоро, а не с цел изневяра, защото честно казано моят приятел не умее да си изразява чувствата и да прави комплименти, а на мен това ми липсва..То затова хората изневеряват ама и да му обясняваш - не вдява. Въпреки това не бих му изневерила.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10