Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Искате ли да знаете, ако половинката ви е изневерила?

18 Апр 2019, 17:15

Не искам да знам, ама ако може да спре.

21 Апр 2019, 12:41

Аз искам да знам. Ако ще е само за секса, нямам против да имам отворена връзка, но трябва да е говорено, изяснено и да е отворена двустранно. В изневярата не ме притеснява това, че е спал с друга жена (нито съм ревнива, нито самочувствието ми се гради на верността му), а ме засяга факта, че ме е излъгал, нарушил е обещание и ми е действал зад гърба. За мен откровеността и уважението са най-важното нещо. Ненавиждам всяка преструвка, манипулация и лицемерие.

22 Апр 2019, 11:20

Аз искам да знам. Някак си не ми допада идеята да живея в измислен свят...Дори и да боли, така е по-добре. А какво ще реша е друг въпрос вече.

23 Апр 2019, 11:18

Искам. Както и аз бих признала на партньора си, ако съм направила такава грешка. А дали ще останем заедно, дали ще намерим сили да простим и да си имаме доверие, е съвсем отделна тема на дискусия. Ето, сега със съпруга ми се развеждаме именно заради изневяра. Но той не призна пред мен. Точно от това ме заболя ужасно. Истината преди всичко.

Не съм съгласна приятелят ми да си пише с кифли във Фейсбук!

27 Авг 2019, 12:23

Имам проблем. С приятеля ми постоянно се караме, понеже аз не съм съгласна да си пише и да харесва постовете на разни кифли във фейсбук, които (поне той така твърди) не познава. За мен това си е чист флирт и честно казано ревнувам. Той ми излиза с аргумента, че така се разтоварвал и видите ли – това не било сериозно! Сериозно е и още как! Профилът му във Фейсбук не е нито фалшив, нито анонимен. Като толкова много иска да комуникира, да си говори с мен или с приятелите ни!
Наскоро ми попадна една статия, в която подобни неща се обясняват с термини като „микроизневяра“, „орбита“ или „ситуация“. Макро или микроизневяра, все тая! Фактът си е факт!
Според вас това вид изневяра ли е? Не искам да ограничавам личното му пространство, но аз самата не се чувствам добре. Какво бихте ме посъветвали? Как да постъпя в случая?

Re: Не съм съгласна приятелят ми да си пише с кифли във Фейсбук!

27 Авг 2019, 12:30

Ами предполагам, че никак не е приятно. Какво значи "микроизневяра"? Или я има, или я няма. И аз бих се издразнил, ако приятелката ми постоянно си пише с "непознати" във Фейсбук. Поговорете си сериозно, обясни му спокойно как се чувстваш и му кажи да престане. И без такива "орбити" и "ситуации"! Да не обърка ситуацията с боя! :lol:

27 Авг 2019, 15:18

Вие как се запознахте с него, ако е във Фейсбук, няма да коментирам :)

27 Авг 2019, 15:33

Viktoriya11 написа:Вие как се запознахте с него, ако е във Фейсбук, няма да коментирам :)

Не сме се запознали във Фейсбук, но явно точно такъв тип комуникация му липсва. Знам ли...
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10