Моят син е на 8 години и вече трети срок ходи на частна занималня, а не ни е много комфортно, тъй като сумата не е малка,

Доста е мързелив,

На каква възраст сте оставили детето си да учи само вкъщи? Как беше в началото?
Тази стратегия ми изглежда възможно най-добрата, така настина ще се научи да си разпределя времето, мен от втори клас ме оставяха сама и ефекта е покъртителен, но на мен така ми е по-удобно - всичко в последния моментMalina написа:Ако не мислиш, че ще се справи сам, работата е там, че ако не се научи да си разпределя времето самичък вие няма как да му помогнете, почнете поне в петък не го водете на занималня, а да си подготвя домашните за понеделник сам вкъщи.
BeenieGal написа:Тази стратегия ми изглежда възможно най-добрата, така настина ще се научи да си разпределя времето, мен от втори клас ме оставяха сама и ефекта е покъртителен, но на мен така ми е по-удобно - всичко в последния моментMalina написа:Ако не мислиш, че ще се справи сам, работата е там, че ако не се научи да си разпределя времето самичък вие няма как да му помогнете, почнете поне в петък не го водете на занималня, а да си подготвя домашните за понеделник сам вкъщи.![]()
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта