Силен сърбеж от боя за коса

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Силен сърбеж от боя за коса

Мнениеот pepa1974 » 28 Фев 2014, 18:46

Искам да споделя проблем с боя за коса. Преди 3 дни си боядисах косата с Color Sensation, който закупих от магазин за козметика. Обикновено използвам L'Oréal Sublime Mousse, както и други от по-скъпите, но в последно време не искам да давам по 13-14 лв за боя и си купих прехвалената на GARNIER за 4, 99. Досега не съм имала никакъв проблем с боите, а се боядисвам от години, защото обичам да съм различна.Ползвала съм и с амоняк бои и без,по тази причина не си и помислих да си правя тест за алергия.Боядисах се смело,като точно спазих всичко от ръководството.Дотук добре,НО заедно с цвета на косата си докарах и прекрасен сърбеж, който започна от вчера.Днес отново си измих косата, като се надявах да намаля ефекта от сърбежа, но не постигнах резултат.Не пазя кутията, за да проверя, дали има някакъв проблем в годността, а и не проверих на място.Изхвърлих и бележката.Попитах в близката аптека, какво мога да направя, отговориха ми да потърся кожен специалист. Много успокоително, при положение, че предстоят 3 почивни дни, а сутринта не можех да отида до личната.Колежката ме гледа и каза, че не вижда нищо по главата ми, но си ме сърби здраво.Хем съм притеснена, какво да направя, но и съм бясна.Вече нищо не можеш да си купиш и да разчиташ, че ще е свястно!Няма ли някакъв контрол, заливат ни с ментета и боклуци!
pepa1974
 
Мнения: 367
Регистриран на: 02 Дек 2013, 20:20

Re: Силен сърбеж от боя за коса

Мнениеот dessiblond » 05 Мар 2014, 14:19

Имах сблъсък с лентичките на Вийт, по същият начин бях бясна, исках да ги съдя, в последствие, разбира се, всичко се размина!
Единственото, което мога да те посъветвам е следвашият път, когато влезнеш да си купуваш боя е да прочетеш с каква съставка боята на Гарниер се отличава с тази, която си се боядисвала до момента, по този начин вече ще си наясно за както е добре да се оглеждаш, когато купуваш "нови" бои.
От името на всички дами в този форум, ти благодаря за споделения опит, със сигурност ще бъдем нащрек преди да купим продукт на Гарниер! :) :) :) :) :)
dessiblond
 
Мнения: 421
Регистриран на: 25 Ное 2013, 14:13

Re: Силен сърбеж от боя за коса

Мнениеот beautymaniac » 05 Мар 2014, 16:10

Благодаря и аз за споделеното мнение. Аз съм ползвала само веднъж тяхна боя за коса и също не останах много очарована.
Последно се боядисах с новата боя на L'Oreal Prodigy5 и съм очарована. :)
beautymaniac
 
Мнения: 173
Регистриран на: 22 Окт 2012, 14:35

Re: Силен сърбеж от боя за коса

Мнениеот pepa1974 » 12 Мар 2014, 17:06

dessiblond написа:Имах сблъсък с лентичките на Вийт, по същият начин бях бясна, исках да ги съдя, в последствие, разбира се, всичко се размина!

Това е лошото, че се разминава. Не запазих бележката, ама и да я запазя, какво? Къде да се жалваш и на кого?
Аз пък се бръсна и не използвам лентички на Вийт, но и тях ги рекламираха по едно време бясно, а цената им -като в козметичен салон!
Лореал май ще се окаже най-свястната марка, ама доста скъпичка. :(
pepa1974
 
Мнения: 367
Регистриран на: 02 Дек 2013, 20:20


Назад към Козметика

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта