Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
22 Яну 2015, 17:45
Какво си учила Бърборино?
Аз завърших счетоводство, работих дълги години по специалността си и съм благодарна, че избрах това, беше ми интересно и се срещах с много хора.
22 Яну 2015, 18:17
Ваня, текстил учих. Художествен текстил - тъкане, рисуване на коприна и подобни неща. Обаче като се замислиш в Бг няма вече фабрики за текстил. А хората пък са толкова бедни, че няма да тръгнат да си дават парите за изкуство

И такива работи.
23 Яну 2015, 09:55
Да, иначе много готино звучи, само че наистина гладна историята после... няма шанс за такава реализация.
23 Яну 2015, 17:13
Не, завърших специалност, в която успешно се реализирам, погледнах на нещата от финансовата страна,а не от страната на страстта
23 Яну 2015, 21:34
silver933 написа:Не, завърших специалност, в която успешно се реализирам, погледнах на нещата от финансовата страна,а не от страната на страстта

Ехе, истински късмет!

)) Наистина е хубаво, когато работиш и се реализираш благодарение на образованието си
30 Яну 2015, 20:09
Аз все още се двоумя какво да уча, затова реших тази година да пропусна, а вие започнахте да ме отакзвате направо
04 Фев 2015, 14:01
Съжалявам да, трябваше да уча нещо по-практично, учих стопанско управление, кметица в село не станах.
24 Май 2017, 08:46
повечето се записваме да учим нещо, колкото да сме учили, без да мислим за бъдещата реализация каква трябва да бъде и каква не. записваме се да видим студентския живот...
24 Май 2017, 09:34
Аз изобщо нямам такова образование, а вече съм на 30, мисля, че не е време сега да се записвам да уча каквото и да е било на моите години. Примирила съм се, че цял живот ще съм магазинерка.
25 Май 2017, 09:44
Monika_Spasova написа:Аз изобщо нямам такова образование, а вече съм на 30, мисля, че не е време сега да се записвам да уча каквото и да е било на моите години. Примирила съм се, че цял живот ще съм магазинерка.
Защо? И сега можеш да се запишеш да учиш, ще завършиш на 34-35, което е далеч от пенсионирането ти, за да се примиряваш, че няма смисъл. Винаги можеш да вземеш живота в ръцете си, от теб зависи да го направиш.