Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бихте ли записали детето си на плуване?

22 Дек 2014, 15:13

lussy написа:Прекрасен спорт, всички знаем това, развива мускулатурата на цялото тяло, както и съвместимостта на белите дробове!

И аз имам огромно желание да запиша детето ми на плуване, но имам твърде много опасения!

В летните месеци съм малко по-съгласна да го запиша на плуване, но сега докато е студено, не мога да си позволя този лукс!
Нямам идея колко е месечната такса, но съм убедена, че поне веднъж месечно ще даваме по 50 лева над таксата само за лекарства, а това не мога да го позволя, нито на себе си, нито на него!
От друга страна не зная как стои въпросът с хигиената на тези места, както и температурата на въздуха и водата, в която ще има куп химикали, за които ми е бедна фантазията!

При толкова условия, как да си помисля, независимо от сезона да го пусна на плуване!

Е ти пък се убеждаваш що да не го запишеш :)

22 Дек 2014, 17:20

Има по големите градове толкова хубави басейни, а плуването е толкова полезно, но като не искате каквото и да ви кажат хората то няма да ви помогне. А ако си мислите, че като не ходи на плуване ще си спестите 50лв от лекарства кажете как става този номер, че и другите, които не плуват да не боледуват. :mrgreen:

22 Дек 2014, 17:31

Моето дете ходи на плуване, не ми се разболява повече от обичайното, дори започна да боледува все по-рядко.

06 Яну 2015, 12:51

От февруари детето ми тръгва на плуване и много се вълнувам, единствения проблем е да се намери бански по това време на годината. :lol:

20 Фев 2015, 17:47

е как с радост бих го записал, според мен е много хубаво да плуват децата :)

20 Фев 2015, 17:57

Хубаво е да има спорт, но плуването крие доста опасности от зарази! Според мен е доста гадно това...

22 Фев 2015, 10:52

Децата ми ходиха на плуване преди години, после не проявиха желание, от тази година пак започват, сами решиха. Март ги пускам да плуват ;)

23 Фев 2015, 18:35

Аз редовно ходя на плуване и сега съм научила и малкия да плува - ходим понякога заедно! :) Така че съм с две ръце за плуването! :)

24 Фев 2015, 17:08

Разбира се, че не, има много зарази в басейните и е студен не бих го пратила да ходи на плуване.

24 Фев 2015, 17:22

Плуването е страхотен спорт, не знам защо избягвате да ходите на плуване, невероятно е а децата се развиват толкова добре, когато плуват!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6