Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бихте ли записали детето си на плуване?

26 Фев 2015, 11:02

и аз много харесвам идеята децата да плуват, единственото, което ме притеснява са ужасните условия в повечето плувни басейни.

26 Фев 2015, 14:17

Lollipop написа:и аз много харесвам идеята децата да плуват, единственото, което ме притеснява са ужасните условия в повечето плувни басейни.

Доста са мизерни басейните, това си е така, повечето дори са замърсени и не се чистят редовно или се използват препарати, които не са подходящи за дена.

12 Ное 2015, 13:48

не е така, всеки ден се вземат проби от басейните и се чистят така, както трябва. :)

12 Ное 2015, 17:02

Pipilota написа:не е така, всеки ден се вземат проби от басейните и се чистят така, както трябва. :)

Много зависи от мястото, затова и трябва да се избере доста добре мястото, на което записваш детето!

12 Ное 2015, 17:14

Lilly_milly написа:
Pipilota написа:не е така, всеки ден се вземат проби от басейните и се чистят така, както трябва. :)

Много зависи от мястото, затова и трябва да се избере доста добре мястото, на което записваш детето!

То няма голям избор, не знам в София как е, но в малките градове няма толкова много места за плуване, че да имаш избор.

13 Ное 2015, 11:03

И аз смятам, че е безопасно, Все пак се извършва доста голям контрол, че има проблеми.

15 Дек 2015, 15:07

На приятелка синът страдаше от ларингит, с плуването си решиха този проблем и вече от години не е боледувал.

15 Дек 2015, 16:24

fawla написа:На приятелка синът страдаше от ларингит, с плуването си решиха този проблем и вече от години не е боледувал.

Тя хлорираната вода сигурно помага :lol: :lol: :lol: :lol: не се засягай, приятелска шега е, но е и факт, че със спортовете имунитета се покачва :!:

15 Дек 2015, 17:24

borkova написа:
fawla написа:На приятелка синът страдаше от ларингит, с плуването си решиха този проблем и вече от години не е боледувал.

Тя хлорираната вода сигурно помага :lol: :lol: :lol: :lol: не се засягай, приятелска шега е, но е и факт, че със спортовете имунитета се покачва :!:
Детските басейни нямат такива препарати :)

07 Яну 2016, 17:21

Така е в детските басейни препаратите са контролирани и няма какви да е, всяка вечер се правят проби.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6