До сега не съм готвила в плик, но като виждам рекламата на Маги, ми изглежда доста приятно – не се цапа, предполага, че става и по-бързо, но май не мога да си представя ефекта.
Исках да ми дадете малко повече представа, за това как се готви в плик! Не искам да използвам Маги, тъй като не са от най-здравословните продукти, затова търся рецепти различни от тези с готовите смеси.
Замислих се дали няма да стават като сварени зеленчуците, според мен по-скоро се задушава храната от колкото да се пече, права ли съм? Трябва ли по някое време да се отвори плика, за да се запече и да има коричка?
Мисля, че е доста практично готвенето в плик, тъй като, нито тавата се цапа толкова, нито пък пръска във фурната, мисля, че за приготвяне на риба ще е супер, и ще става крехка, а не на „треска”. Хайде, споделете малко тънкости и опит с рецепти, за това как се готви в плик, като опитам непременно ще споделя резултата!