Помогнете да избера дограма!

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Помогнете да избера дограма!

Мнениеот PasDeDeux » 14 Мар 2014, 16:21

Не можем да изчакаме лятото заради това още преди да са почнали пролетните дъждове (ако има такива) ще сложим нова дограма, тъй като старата ни плаче (преносно и буквално) за смяна!

Търсим наистина добро качество не ми се свидят пари, когато става дума за нещо, което ще бъде ползвано дълго! За сега сме се спрели на Саламандър, предполагам 5 камерната, че ще е най-добра :? , но ми дайте съвет с какви стъкла би било по-добре, разбирайте топло през зимата и хладно през лятото! :!:

Малко се притеснявам за фирмата, която ще поставя дограмата, тъй като нямам никакви идеи! Дайте някакви предложения и идеи, :? също доста се двоумим за комарниците какви да бъдат, кажете малко за вашите, за да се ориентираме кои са по-добри!
PasDeDeux

Re: Помогнете да избера дограма!

Мнениеот ivoblinc » 14 Мар 2014, 16:49

И ние си сложихме Саламанър и мисля, че не сбъркахме, нашата също е 5 камерна и до колкото съм чувал това е съвсем нормално, 6 и 7 камерните ги препоръчват за къщи!
ivoblinc

Re: Помогнете да избера дограма!

Мнениеот Theresa » 21 Май 2019, 20:31

За вас майстори няма ли? да попитате каква да е, съобразно типа строеж. Има значение и къде, как ви огрява слънцето?!
Няма по-хубаво от дървената дограма.
Theresa

Назад към За дома – съвети и идеи