В селското училище или това в големия град?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: В селското училище или това в големия град?

Мнениеот kauda » 08 Апр 2015, 15:45

Ми ти си мислиш, че няма да отстъпи по нищо, но не е така. Не се ли притесняваш, че детето ти ще ходи на училище с циганчета, които изобщо не ходят там за знания, а за да не спрат детските на родителите им? :roll: :?:
Аватар
kauda

Мнениеот rabotnata pchela » 09 Апр 2015, 15:19

kauda написа:Ми ти си мислиш, че няма да отстъпи по нищо, но не е така. Не се ли притесняваш, че детето ти ще ходи на училище с циганчета, които изобщо не ходят там за знания, а за да не спрат детските на родителите им? :roll: :?:

Подкрепям! На гръб ако трябва го носи до града на училище, но не и на село!
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Локумът » 09 Апр 2015, 15:46

бе пак е важното, поне на училище да ходи, но наистина съм За града ;)
Аватар
Локумът

Мнениеот mix_twix » 14 Апр 2015, 11:07

В селското училище си има своите предимства, винаги може детето да бъде отличник.
Аватар
mix_twix

Мнениеот Snejna » 27 Апр 2015, 15:48

Andrey написа:Има ли някой привърженик на селското училище? :roll:

Разбира се, че няма. :)) Може да има супер кадърни учители, но това не означава, че училището е подходящо за децата му. :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Локумът » 26 Май 2015, 12:43

Snejna написа:
Andrey написа:Има ли някой привърженик на селското училище? :roll:

Разбира се, че няма. :)) Може да има супер кадърни учители, но това не означава, че училището е подходящо за децата му. :)

И все пак учителя е един от най-важните, ако той не успее да вдъхнови децата, то кой ще го направи.
Аватар
Локумът

Мнениеот rabotnata pchela » 02 Юни 2015, 10:08

Аз не вярвам, че самия учител има кой знае колко голяма роля. Все пак ако ще и да е най-отдадения, след като децата са с ниско ниво, без желание да учат, без възможности, без родителите им да обръщат внимание на образованието им как този клас ще се определи и ще бъде силен - няма как да стане.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Snejna » 02 Юни 2015, 11:55

rabotnata pchela написа:Аз не вярвам, че самия учител има кой знае колко голяма роля. Все пак ако ще и да е най-отдадения, след като децата са с ниско ниво, без желание да учат, без възможности, без родителите им да обръщат внимание на образованието им как този клас ще се определи и ще бъде силен - няма как да стане.

Имам позната учителка, която твърди, че е по-важно какви са му учителите, а не какво е училището или детската градина. Абсолютна глупост.
Аватар
Snejna

Мнениеот miron » 03 Юни 2015, 13:28

Като се има предвид, че има хора, които изобщо не пускат децата си на училище то избора дали да е селско или градско направо е смешен .
miron

Мнениеот Jully » 04 Юни 2015, 16:05

miron написа:Като се има предвид, че има хора, които изобщо не пускат децата си на училище то избора дали да е селско или градско направо е смешен .

И ти си прав, за съжаление. Много хора не пускат децата си на училище, или го правят само заради онези пари, които трябва да вземат.
Аватар
Jully

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси