Веднага, след като прочетох статията, осъзнах, че имам нужда от сух шампоан

Знаете ли какви сухи шампоани се предлагат по магазините и кои са по-добри,

VUL6EBNICA написа:Здравейте ! Имам няколко годишен опит със сухи шампоани от най-нисък ценови клас до най-скъпото, което се продава масово на пазара, че дори такива който се продават само в чужбина. Лошото на всички без изключение е че при продължителна употреба( веднъж седмично) почват сърбежи по скалпа и то много сериозни. Това което бих препоръчала в съотношение цена-качество-грамаж е SYOSS. Цената е 5-7 лв.флакона е малко по голям от всички. Те имат два- синия е за обем, зеленият за омазняваща се коса. Klorane са около 18-20лв.Имат с овес за обем(бяла капачка) и с коприва за мазна корени (зелена капачка) той е по малко по-добър от SYOSS, но и по скъп. Rene Furterer 150ml струва 22-25лв води се най-доброто в аптеките, има го и 75 ml на половин цена. Ползвала съм 3-4 опаковки от него и може би е по -добър но с малко ot Klorane. Никой от изброените не остава бяло или топчета, въпроса е след като се напръска да се изчака 2-3 мин и след това да се разтърка косата. Има и по евтини варианти Shauma i Balea okolo 4-6лв на мен не ми допадат , може на други да им допадат. Зависи от структура на косъма и типа коса. Надявам се да съм била полезна
beautymaniac написа:Ползвала съм на Шварцкопф и един на Джонатан Продукт, преди време си бях поръчала от ягодата. Доволна съм и от двата продукта, ползвам този вид шампоан между миенето на косата за освежаване. На една приятелка тези шампоани й оставяха бели следи по косата, при мен не е имало такъв проблем.
Kremiliya написа:Никога не съм чувала за тези сухи шампоани, не си ли върши работа добрия метод след купон да се изкъпеш?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта