Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са селските номера, които мразите най-много?

10 Юли 2015, 13:44

При нас един съсед решил да си отводнява пералнята в тръбата за дъждовна вода - безумие!

18 Апр 2018, 15:32

Мразя селски номера от хора с претенции за интелект. Има такива индивиди около мен, които от страх да не им земе някой първенството в нечии очи са способни да мачкат около себе си и да акат. ама акото мирише и в някой момент така или иначе не мойш го скри :grin:

27 Апр 2018, 18:32

То това нещо вечно го има, разправии да искаш и номера някой да ти направи, редвоно е това нещо...

04 Фев 2019, 16:40

То не е селски номер, по-скоро тарикатлък на дребно - да симулираш заетост на работното си място. Да търчиш напред-назад, да гледаш сериозно и да повтаряш колко си зает, а всъщност колегите ти да са поели много от твоите задачи.
Друг селски номер е да минеш с мръсна газ през локва, макар на тротоара да чака пешеходец.

04 Фев 2019, 18:08

Можеш да изкараш човека от селото, но селото от човека не... Аз най-много се дразня как все 1 и същи хора се нареждат като някой черпи с нещо, а те се измъкват по терлички когато е техния ред. Не искам да споменавам за тези пък, които преписват твоето мнение за тяхно или за тези, които за да се помазнят на шефа или и аз не знам за какво го правят, казват неща които си им споделил в личен разговор. Туй да се пазиш от всички не е работа...

19 Мар 2019, 11:59

Да ми каже някой от чакащите на опашка, че той "само ще попита нещо" и да не излезе бързо от кабинета.

04 Юни 2019, 11:18

Паркирането "на аварийни" пред магазин, запушвайки движението. :evil:

17 Юни 2019, 09:57

Комшията да си изтърсва цигарата през терасата, без да му пука далби някой не се е показал по-надолу по етажите. Все едно няма пепелници :evil:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2